Introductie Youniversal

globe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Achter de schermen, Afrika

(Youniversal) Inmiddels zijn er onder de naam Youniversal Events al meerdere malen evenementen voorbij gekomen op Earth Matters. Maar wat houdt het eigenlijk in? En hoe is het ontstaan? Tijd om duidelijkheid te scheppen!

Earth Matters is een organisatie in beweging en inspireert tot het realiseren van een vrije, gezonde en harmonieuze wereld. Deze inspiratie verplaatst zich meer en meer naar de praktijk. Om in de praktische invulling hiervan te voorzien in het Noorden, ontstond het idee om hier voor mogelijkheden te creëren in de Biotoop. Deze creatieve broedplaats is hier uitermate geschikt voor.

In korte tijd werd er een sfeervolle praktijkruimte ingericht voor individuele behandelingen. Elisa Namaste en Haggai Katz hebben deze ruimte al, met succes, in gebruik genomen. Om ons aanbod fris en vernieuwend te houden kijken we steeds wat passend is op dat moment. Binnenkort volgen er nog meer mensen die hun expertise beschikbaar stellen in deze ruimte. Actuele informatie hierover zal bekend worden gemaakt via Earth Matters en Orongo.

Daarnaast is de studio omgebouwd tot multifunctionele ruimte waar niet alleen tv uitzendingen gemaakt worden maar ook andere evenementen (tot 50 personen) plaats kunnen vinden. Ook zijn de uitzendingen op deze manier live bij te wonen wat een meerwaarde heeft op de beleving is onze ervaring inmiddels.

De primeur om als eerste de studio buiten de uitzendingen om in gebruik te nemen was voor Rob Heiligers en Aafke Douma met een HEEL AL Bijeenkomst en groepssessie.

Zij gaven aan dat het een sfeervolle en prettige ruimte is om in te werken.

Al gauw ontstond het idee om een apart evenementenbureau op te richten om de kwaliteit van het aanbod zo goed mogelijk te waarborgen. Dit bureau, Youniversal, is onder gebracht bij Orongo. Dit is een logische stap aangezien deze website al in gebruik is voor de ticketverkoop voor diverse lezingen. Youniversal is onderverdeeld in verschillende categorieën waaronder Youniversal Events, Youniversal Healing en Youniversal Dance.

Youniversal staat voor het universum met jou als middelpunt. Jij bent de sleutel tot je eigen bewustwording maar óók tot de collectieve bewustwording. Wat kan jij als mens zelf doen om te zorgen dat je in balans bent? En op een gezonde manier deel kunt nemen aan een vrije, gezonde en harmonieuze wereld. En hoe kom je aan informatie om je eigen mening te vormen over de maatschappij in zijn huidige vorm? En over de maatschappij zoals je die wenst? Youniversal biedt informatie over deze vraagstukken door middel van lezingen, healingen en workshops.

Maar ook het hebben van plezier is heel belangrijk! Daarom zijn we erg blij dat we naast SHiNE met Ecstatic Dance nóg een mooi dansfeest naar Groningen hebben gehaald. DJ Kareem Raïhani zal Groningen twee keer per maand verblijden met zijn heerlijke muziek! Elke derde vrijdag SHiNE in Huize Maas of het Platform Theater. Elke vierde donderdag Ecstatic Dance in de Biotoop in Haren.

Bron: Youniversal


Geplaatst door
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Leven is het meervoud van lef.

Loesje, Nederlands postermeisjeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.