Recept | De beste groentecurry ooit

Eet Goed Voel je Goed

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8081
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Eet goed voel je goed

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Recepten, Vegetarisch

(Eet Goed Voel je Goed) Als je graag Indiaas eet, dan weet je hoe lekker hun groentecurry’s zijn. Als je niet zo bekend bent met Indiaas eten en het toch graag eens uit zou willen proberen, dan is dit de perfecte groentecurry om mee te beginnen. Erg eenvoudig om te maken en toch ontzettend veel smaak!

Een groentecurry is voor mij de perfecte manier om veel verschillende groentes op te maken die nog in de koelkast liggen. Simon vast op woensdag, dus dat is mijn dag om de koelkast door te spitten en met name de overgebleven groenten op te maken. Soms verwerk ik ze tot soep, een andere keer tot saus, maar groentecurry is ook erg populair. Bijkomend voordeel: Het vriest erg goed in en is erg lekker om mee te nemen naar werk!

Eigenlijk past elke soort groente hier wel in, kool, paddestoelen of wortels, het maakt niet uit. Net wat je in je koelkast hebt liggen. Ook qua specerijen is het niet al te ingewikkeld. De basis combi van korianderzaad, komijn, kurkuma en chili gecombineerd met verse gember, ui en knoflook is al voldoende om zo’n heerlijk geurige curry te maken. Als je niet al te vaak curry maakt, adviseer ik je om gewoon een paar kleine potjes te kopen.

 

Bron: Eet Goed Voel je Goed


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Iedereen zou zorgvuldig moeten kijken naar welke weg zijn hart trekt, en die weg vervolgens kiezen met al zijn kracht.

Chinees gezegdeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.