Ho’oponopono een shamanistische helingstechniek uit Hawaï

Ho'oponopono

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2053
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:achter de samenleving

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Persoonlijke ontwikkeling, Therapieën

(Achter de Samenleving) Wieteke Koolhof legt in onderstaande Nederlandstalige video helder uit hoe je de sjamanistische Hawaïaanse methode van vergeving en heling Ho’oponopono praktisch zelf toe kunt passen en zo kunt gebruiken om jezelf (verder) in alignment te brengen.

Ik heb deze simpele en krachtige techniek de afgelopen twee dagen na het kijken van het filmpje van Wieteke uitgebreid uitgetest en ik ben echt positief overdondert.

In mijn ervaring is het inderdaad precies zoals Wieteke ook uitlegt, gemakkelijk en bijna overal op toe te passen en heeft het hele sterke, ik zou bijna willen zeggen wonderbaarlijke resultaten.

Ik kan het iedereen dan ook van harte aanraden. Waar The Work van Byron Katie een geweldig gereedschap is in mijn ogen om je mind ‘schoon te maken’ is Ho’oponopono tot zover in mijn ervaring een geweldig gereedschap om je hart mee ‘schoon te maken’. 😀

Maak kennis met de spirituele levenswijsheid uit Hawaï en kom in het reine met jezelf en je verleden Met Ho’oponopono, een oude Hawaïaanse levenskunst, kun je bij jezelf negatieve herinneringen en onbewuste programma’s uitwissen. Dit brengt innerlijke rust en evenwicht in je leven. Dankzij Ho’oponopono wil je niet meer de anderen en de wereld buiten jezelf veranderen. Je zult inzien wat in jezelf genezen kan worden. Dan ben je volledig in het reine met jezelf en zul je inspiratie vinden voor de beste oplossing van het conflict! (Bron)

Via het internet is er daarnaast uiteraard ook meer uitleg over deze methode te vinden. Persoonlijk vond ik dit een helder artikel: How to Practice Ho’oponopono in Four Simple Steps

Ik ben zelf pas een paar dagen bezig met deze techniek maar heb het inmiddels op van alles en nog wat en iedereen toegepast. Familieleden, bepaalde kwaaltjes in je lichaam en ook betreurenswaardige zaken in de buitenwereld. Ik voel dat ik veel meer aanwezig ben in mijn hart en in die zin voel ik me veel sterker verbonden met mezelf. Ik ben op het moment vooral erg nieuwsgierig hoe lang dat goede gevoel aanblijft. 😀

keep-calm-and-do-the-ho-oponopono-13

Ik ben heel benieuwd of er anderen zijn die deze methode ook gebruiken en wat hun resultaten/ervaringen zijn en of ze wellicht net als Wieteke ook hun eigen variaties/uitbreidingen erop hebben die wellicht ook interessant voor anderen kunnen zijn.

Bron: Achter de Samenleving


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Soms stap ik in de valkuil van te doen wat ik denk dat ik zou moeten doen, in plaats van wat ik wil doen.

Björk, IJslandse zangeresBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.