Het geheim van spontane genezing

healing light

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14912
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De goed nieuws krant

Gekoppelde categorieen
Persoonlijke ontwikkeling, Therapieën, Bewustzijn, Genezing, (Grens)wetenschap

(De goed nieuws krant) Lilian Ferru in gesprek met Jeffrey Koot. Na ruim dertig jaar als hypnotherapeut heeft Jeffrey Koot een diep inzicht in het onderbewustzijn van de mens verworven.

Wat creëert ziekte? Welke verborgen overtuigingen liggen hieraan ten grondslag? Wat is de rode draad van wonderbaarlijke genezing? Wat is de wetmatigheid van spontane remissie? Welke universele en gemeenschappelijke factoren spelen een rol bij onverwachte genezing? Hoe kan het immuun stelsel ziekte overwinnen?

Vanuit professionele belangstelling heeft Jeffrey zich intensief verdiept in dit fenomeen. Soms kan één bevrijdend inzicht je doen opstaan van het sterfbed. Over koorts, hypnose, gebed, placebo, vertrouwen, overgave en nog veel meer. Met verhalen uit het leven gegrepen.

 

Lilian Ferru in gesprek met Jeffrey Koot: Spontane Genezing 1Lilian Ferru in gesprek met Jeffrey Koot: Spontane Genezingen 2
 

Bron: De goed nieuws krant


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er zijn 4 belangrijke vragen in ons leven. Wat is heilig? Waar is de geest van gemaakt? Wat is de moeite waard om voor te leven en wat is de moeite waard om voor te sterven? Het antwoord op elke vraag is hetzelfde. Liefde

Johnny Depp, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.