Het zit in de familie | Hoe we ons kunnen bevrijden van negatieve invloeden vanuit de familie

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9550
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn, Therapieën, Persoonlijke ontwikkeling

(Succesboeken) We zijn allen gevormd door onze familie. De gevolgen van geheimen, verslavingen, conflicten en traumatische gebeurtenissen binnen de familie lopen vaak als een rode draad door verschillende generaties heen.

Advertorial

We dragen onze familie in onze herinneringen en genen mee, alsmede de overgedragen moraal, de verwachtingspatronen en culturele imprint. Wanneer je je van de psychische belasting en emotionele erfenis van je familie bewust wordt, kun je besluiten je er niet meer door te laten leiden.

Het zit in de familie is een bevrijdend boek dat tot grote hulp strekt bij het voorkomen of oplossen van veel psychisch leed.

"Wij worden niet alleen in onze familie geboren, maar ook in de geschiedenis van onze familie, die ons ondersteunt en voedt, maar ons in veel gevallen ook kan verlammen."
- Monica McGoldrick, internationaal vermaard familietherapeute.

Sandra Konrad is psychologe en relatie- en familietherapeute. Ze heeft meerdere boeken op haar naam staan en ze spreekt regelmatig voor de Duitse televisie over psychologische onderwerpen.

Overige productinformatie:
288 pagina's 
ISBN: 9789076681139 
Uitvoering: Softcover
Uitgever: Juwelenschip
Auteur: Sandra Konrad
Prijs: € 19,95
Klik hier om te bestellen

De redactie van Earth Matters maakt wekelijks een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!|

Bron: Succesboeken.nl, Juwelenschip


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

We moeten leren om samen te leven als broeder, anders gaan we als dwazen samen ten onder.

Martin Luther King Jr. Amerikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.