Ontspannen ouders, blije kinderen | Meer grip op jezelf, meer verbinding met je kind

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Succesboeken) Een geheel nieuwe handleiding om verantwoordelijke, zelfstandige en blije kinderen groot te brengen.

Advertorial

De aanpak van dr. Laura Markham is eenvoudig en effectief. Ze heeft haar methode gebaseerd op de nieuwste onderzoeken op het gebied van hersenontwikkeling en haar klinische ervaring met ouders. Haar boodschap is: creëer je een hechte verbinding op emotioneel niveau met je kind, dan breng je structurele veranderingen teweeg waar je de rest van de opvoeding profijt van zult hebben. Dankzij dat sterke contact hoef je niet langer meer te dreigen, zeuren, smeken, chanteren of straffen.

Met dit boek als gids leren ouders hun eigen emoties beter begrijpen, en er grip op krijgen. Dat stelt hen in staat om in de opvoeding realistische grenzen te stellen, empathie te tonen en duidelijk te communiceren, zodat ze hun kinderen verantwoordelijkheidsgevoel meegeven. Met de helder uitgelegde voorbeelden biedt Markham praktische oplossingen aan, inclusief gespreksvoorbeelden, die van toepassing zijn op baby’s, peuters, kleuters en basisschoolkinderen.

Wil je niet langer tegen je kind schreeuwen, en geen machtsstrijd meer hoeven voeren? Ben je de driftbuien van je kind zat en weet je niet meer wat je moet doen om hem te kalmeren? Met dit boek heb je de praktische instrumenten in handen om over te stappen op een wetenschappelijk ondersteunde, positieve opvoedingsstijl.

Eerder verscheen in de Volkskrant dit artikel over de opvoedmethode van Laura Markham (08-10-2014). 

Overige productinformatie:
ISBN: 9789079729944 
Uitvoering: Softcover
Uitgever Hogrefe Uitgevers BV
Auteur: Laura Markham
Prijs: € 22,50 
Klik hier om te bestellen

De redactie van Earth-Matters maakt wekelijks een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth-Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth-Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!


Bron: Succesboeken.nl, Hogrefe.nlGeplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een radicale innerlijke transformatie en het overgaan naar een nieuw bewustzijnsniveau zouden wel eens onze enige echte hoop kunnen zijn voor de oplossing van de huidige wereldcrisis, die teweeg is gebracht door de dominantie van het westerse mechanistische paradigma.

Stanislav Grof, Amerikaans psycholoogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.