Tafelgesprek met o.a. Prof. Dr. Martin Pall en oproep om uitrol 5G te stoppen! | NL ondertiteld

Pall

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3617
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Stralingsarm Nederland

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Straling en electrosmog, (Verborgen) nieuws, Straling-Electrosmog

(Eerlijk over straling) “Video-Oproep aan Tweede Kamer en Regering (alsmede andere betrokkenen)” om o.a. uitrol 5G, overdosis straling en gezondheidsklachten te stoppen.

Prof. em. Dr. Martin Pall en 5 betrokken Nederlanders doen op video hun verhaal en oproepen. Zie tevens http://www.eerlijkoverstraling.nl voor de 10 dringende oproepen, de betrokken organisaties, hun websites en de contactmogelijkheden.

ONZE DRINGENDE OPROEPEN:

1. Moratorium op 5G uit voorzorg.

2. Eerst serieus, tevens biologisch onderzoek naar de gezondheidsrisico’s van 5G, want 5G is niet veilig.

3. Neem feiten en reacties uit wetenschap en samenleving serieus.

4. Geef juiste en up to date voorlichting aan burgers en artsen.

5. Help mensen, die al - bewust of onbewust - gezondheidsklachten door de huidige straling en andere elektromagnetische velden hebben.

6. Erken elektrogevoeligheid (elektrostress, ElektroHyperSensitiviteit/EHS); of tenminste erkenning als “milieuziekte”.

7. Laat stralingsbelasting afnemen en hanteer het voorzorgsprincipe, zeker in de omgeving van kleine kinderen (hoogrisicogroep).

8. Bevorder acceptatie om desgevraagd mobieltje en Wifi uit te zetten.

9. Maak milieuwetgeving ter bescherming tegen straling en andere elektromagnetische velden (EMV).

10. Betrek relevante maatschappelijke- en belangenorganisaties in de besluitvorming.

Bron: [email protected] (www.eerlijkoverstraling.nl)

[red: Op 28 april 2020 heeft Vodafone het eerste 5G netwerk voor de helft in Nederland uitgerold]

MEER INFO:

http://www.eerlijkoverstraling.nl Portal van en links naar stralingsbewuste NL organisaties. http://www.stichtingehs.nl De stichting ElektroHyperSensitiviteit (EHS) fungeert als een onafhankelijk centrum op het gebied van elektrogevoeligheid.

http://www.cpld.nl CPLD Vereniging is de erkende, landelijke patiëntenvereniging van mensen met gezondheidsklachten door straling van zon, UV, (kunst-)licht en EMV.

http://www.5gspaceappeal.org/the-appealhttp://www.5gspaceappeal.org/scientists Het wereldwijde Appeal, welke ook door Prof. em. Dr. Martin Pall werd ondertekend. Op 9 januari 2020 hadden inmiddels 190.175 mensen en organisaties uit 205 landen ondertekend

http://www.stralingsbewust.info voor algemene info over straling en gezondheid en op www.stralingsbewust.info/2019/12/16/verslag-van-lezing-prof-dr-martin-pall-over-de-impact-van-5g-falende-veiligheidsrichtlijnen/ een Nederlandstalig verslag van een lezing en aanvullende links.

http://www.emf-portal.org/en de database van Technische Universiteit Aken (D) met een overzicht van publicaties - wereldwijd - over Elektromagnetische Velden (EMV)/straling.

http://www.bioinitiative.org The Bionitiative Report 2012 (update 2019), A Rationale for Biologically-based Public Exposure Standards for Electromagnetic Fields (ELF and RF)

Produced by: eleven-monkeys.com


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je moet het vertrouwen in de mensheid niet verliezen. De mensheid is als een oceaan: als een paar druppels van de oceaan vuil zijn raakt de oceaan niet vervuild.

Mohandas Gandhi, Indiaas staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.