5G Gigantic health hazard - dr Barrie Trower & sir Julian Rose

Gevaren van 5G

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7378
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Stop UMTS

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, (Verborgen) nieuws, Straling-Electrosmog, Straling en electrosmog

(Earth Matters) Dr. Barrie Trower is expert op microgolven en heeft al vele video's over het gevaar van straling op zijn naam staan. Vele van zijn gedetailleerde video's met specifieke informatie zijn inmiddels van het internet verdwenen.  

Over de gevaren van 5G is al veel bekend, Barrie Trower zet in deze video helder uiteen waarom. 

Om 5G te laten werken is ongeveer om de 150 meter een zendmast nodig en worden er continue gigantisch hoge frequenties uitgezonden (tussen 24 en 100 GHz). Het netwerk wordt gedeeld met het leger omdat er ook wapens zijn die op die frequentie opereren met als doel om neurologische schade aan te brengen in het lichaam(!). De ogen gaan er minder door functioneren, bacterieën en virussen worden veel sneller resistent en als klap op de vuurpijl vielen bij recente proeven honderden dode vogels uit de lucht of raakten koeien in paniek

Dr. Barrie Trower zet het in helder perspectief in dit interview, de inhoud hiervan behoort prime time op de tv zenders te zien te zijn. 

Het interview is in het Engels, voor de automatische gegenereerde Nederlandse ondertiteling klik je rechtsonder op de ondertiteling, en vervolgens op het tandradertje ernaast. Hier kun je ‘automatisch vertalen’ aanklikken en vervolgens uit vele talen Nederlands selecteren.

Bron: emfnews.org

CV Barrie Trowers: 

I trained at the Governments Microwave Warfare establishment in 60's. I worked with the underwater bomb disposal unit, which used microwaves.
In the 70's I helped de-brief spies trained in microwave warfare.

My first degree is in Physics (I specialised in microwaves)
My second degree is a research degree.
I have a teaching diploma in human physiology.
I teach advanced physics and mathematics at South Dartmoor College.

Author of the Tetra Report for the Police Federation. I predicted the illnesses, which the officers now complain of.
I predicted the illness's the residents now complain of.
These are illness's that occurred before my report was published and cannot be psychosomatic.

At a conference in Birmingham I said: "This GovernmentIndustry and Government Scientists will be responsible for more deaths (of civilians) in peace time than all the terrorist organizations ever." The evidence I have is showing this is correct. I put my money where my mouth is and stand my ground.
It is easy to prove TETRA is not safe.

Barrie Trower


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er zijn 4 belangrijke vragen in ons leven. Wat is heilig? Waar is de geest van gemaakt? Wat is de moeite waard om voor te leven en wat is de moeite waard om voor te sterven? Het antwoord op elke vraag is hetzelfde. Liefde

Johnny Depp, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.