Stralende Tess

 Floww Health Technology

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5221
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Floww Health Technology

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Straling en electrosmog

(Floww® Health Technology | Annemarie Roozenboom) Mijn nichtje Tess van 1 is net een stralend zonnetje. Zodra ze wakker wordt, verlicht ze iedereen om zich heen met haar innemende lachje. Het helpt wel dat ze daarbij keer op keer haar zo goed als tandeloze gebit showt, op twee onderste melktandjes na, die ze vervolgens eigenwijs over haar bovenlipje klemt. Tess heeft blozende bolle wangen en twee glimmende blauwe maanoogjes die bijna altijd blij en ondeugend kijken.

Advertorial

Ja, ik weet het. Elke baby is leuk, vooral in de ogen van haar familie. Maar Tess is écht een portret. Een karakter. Een mooi type, zoals mijn broertje en schoonzus haar noemen. Je ziet meteen dat Tess wel een stootje kan hebben. Niet alleen heeft ze een goede sterke bouw, ze is ook een persoonlijkheid die zich weinig aantrekt van stemmingswisselingen. Tess blijft bij zichzelf en straalt vanuit haar 'core'. Haar omgeving krijgt bijna de kans niet om negativiteit uit te stralen. Het lijkt alsof Tess die energie vóór is en voor anderen zorgt. Iedereen is in de ban van Tess. Tess straalt.

Slim of onhandig?
Maar sommige baby’s en kinderen zijn niet zo geaard als ze net ter wereld zijn gekomen. Ikzelf was ook een blije lachende bolle baby. Maar wel een hele sensitieve. De wereld om me heen slokte al mijn aandacht op en ik paste me zoveel mogelijk aan om haar te kunnen volgen. Maar soms werd het me teveel. Dan was de wereld even te luid en te groot. Zodra ik groot genoeg was om zelf de trap op te lopen, trok ik me zo nu en dan terug op mijn veilige zolderkamertje om alleen te zijn. Dan ging ik tekenen. Daar werd ik rustig van.

Dat veilige kamertje is belangrijk. De haven van een kind. Het rustpunt van een baby. Het valt me wel op dat tegenwoordig veel baby- en kinderkamers voorzien zijn van technische apparatuur. Dat was in de jaren ‘80 zeker niet het geval. Je stapte een kinderkamer in en de rust overviel je. Nu zie je high tech babyfoons met camera’s en wifi internet in iedere kamer van het huis. Er bestaan zelfs baby rompertjes die de temperatuur van je kindje bijhouden en sensoren die de ademhaling van een kind registreren. Een “slimme” kinderkamer noemt men dat. De vraag is of dit daadwerkelijk slim is en bovenal of dit beter is voor het kind. 

Stralingsbron
Stralingsdeskundigen meten steeds vaker een bovengemiddelde straling in baby- en kinderkamers. Veel straling is afkomstig van de apparatuur in huis. Waar voorheen mensen zich druk maakten over uitzendmasten in de buurt van hun huis, is het tegenwoordig belangrijker om eerst te zien wat er in het huis zélf aan de hand is.

Naast de apparatuur zelf, zijn er nog andere factoren die de stralingveiligheid van een baby- of kinderkamer kunnen vergroten. "Gebruik zoveel mogelijk natuurlijke materialen in de kinderkamer, zoals hout, wol en katoen. Neem bij voorkeur geen vloerbedekking, synthetische gordijnen of – knuffels in verband met statische elektriciteit. Kies voor een bedje van hout met zo min mogelijk metaal, omdat metaal straling geleidt. Ook de plek van de kinderkamer in huis is van belang. Hoe groter de afstand tot stralingsbronnen, hoe minder straling. Bevindt de kinderkamer zich boven de meterkast met de wifi-router, dan is er meer straling dan wanneer de kamer zich aan de andere kant van het huis bevindt." aldus stralingsbioloog Huub Smolders.

Go with the Floww
Het bedrijf Floww heeft zich gespecialiseerd in deze straling materie. Met een woninganalyse geeft Floww een persoonlijk advies over hoe je thuis kunt zorgen voor een vitale omgeving voor je gezin.  Floww adviseert bewust om te gaan met straling en er bovendien positief gebruik van te maken voor meer rust en energie. Uitgangspunt daarbij is dat we leven in een wereld waarin draadloze communicatie onmisbaar is geworden. Onze kinderen zullen dat nog veel sterker gaan ervaren dan wijzelf.

Natuurlijk verschilt het per kind hoeveel straling het aankan. Maar zelfs een gezonde sterke Tess moet rustig kunnen slapen om de volgende dag opnieuw het zonnetje te kunnen zijn. Gelukkig gaan haar pappa en mamma daar erg bewust mee om en geven zij teveel elektromagnetische straling geen kans. Dus Tess straalt het hele huis keer op keer vol. En Tess kan wat mij betreft nooit teveel straling afgeven.

Wilt u weten hoeveel straling u in huis heeft? Laat dan uw woning meten op straling! Lezers van Earth Matters krijgen een gratis mobileFloww® t.w.v. € 49,-- cadeau bij een woninganalyse met de promotiecode 'earth-matters'.  Meer informatie.


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

It is dangerous to be right, when the government is wrong.

VoltaireBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.