Ontmoetingen rond Bezield Onderwijs | Thema: De saamhorigheid van ouders en leerkrachten | 9 feb Mantinge

Tacher in Classroom

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5148
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De vrije mare

Gekoppelde categorieen
Agenda, Media en agenda, Bewustzijn, Onderwijs en opvoeding

(De Vrije Mare | Marieke de Vrij en van Jules van der Veldt) In deze bijeenkomst kunnen ouders, pabo-studenten, leerkrachten en wellicht jongeren hun vragen voorleggen die te maken hebben met de samenwerking tussen ouders en leerkrachten in het belang van hun kinderen.

Al geruime tijd worden er in Mantinge bijeenkomsten georganiseerd met een groep mensen die het onderwijs tot steun willen zijn in het proces naar meer bezieling.

Bezield Onderwijs staat voor het blijvend stimuleren van bezieling in het onderwijs, zowel aangaande de mens die participeert in het onderwijs, als wel aangaande de inhoud van de werkzaamheden binnen alle gelaagdheden die het onderwijsveld raken.

Datum: Zondag 9 februari 2014.
Ontvangst: 10.00 uur. Aanvang 10.30 uur.
Einde: 16.30 uur.

Plaats: Mantinge, Mantingerdijk 24, in Centrum Het Vrije Veld (Drenthe).

Prijs: € 75,00 p.p. Zelf lunchpakket meenemen. Voor vegetarische soep wordt gezorgd.
De betaling is aan de kassa (geen pinautomaat aanwezig).

Opgave: Mocht je hart liggen bij het onderwijs en/of wanneer je je geroepen voelt om je met dit initiatief te verbinden, dan kun je informatie aanvragen en/of je aanmelden via het secretariaat van Marieke de Vrij [email protected] / 0624658560.
Deelnemers worden verzocht eigen vragen ter verdieping vooraf kenbaar te maken per mail bij de organisatie van Bezield Onderwijs [email protected]


Consulten met Marieke de Vrij

Marieke geeft incidenteel consulten aan hen die een wezenlijke, vooraanstaande bijdrage willen leveren aan de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Marieke hoopt zo mensen, op ondersteunende wijze op cruciale momenten in hun ontwikkeling en bewogenheid, bij te staan in hun perspectief van de opbouw van een gezondere samenleving.

Doelgroep: Mensen die nieuwe initiatieven ontwikkelen op het gebied van duurzaam ondernemen, w.o. uitvindingen doen, wetenschappelijke onderzoeksgebieden die aandacht behoeven, nationale en internationale vraagstukken en initiatieven voor een zorgzame samenleving.

Aanvraag consult: Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen, bij voorkeur per mail, met omschrijving van het doel van uw consult [email protected] , tel. 075-6350586. Het tarief van het consult wordt bepaald door de vraagstelling.
 

Persoonlijke en telefonische consulten met Jules van der Veldt

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding ten aanzien van uw individuele ontwikkeling, relatie of werk, dan kan Jules van der Veldt (partner van Marieke) vanuit zijn rijke ervaring in zijn individuele praktijk u van dienst zijn. Tevens is er de mogelijkheid voor een telefonisch consult. Wanneer u een consult wenst, kunt u een afspraak maken via het secretariaat [email protected], tel. 075-6350586. Het tarief van het consult is bekend bij het secretariaat.

Datum en tijd worden in overleg aangeboden. Tevens attenderen wij u op zijn website www.gradalis.nl waar meerdere keren per week dag-/weekinspiraties op geplaatst worden.

Bron: Devrijemare.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Oorlog voeren en winnen is geen verheven kunst. Het is een verheven kunst om het verzet van de vijand te breken zonder te vechten.

Sun Tzu, Chinese wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.