Buiten de lijntjes - stimuleer je creativiteit

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12656
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Bewustzijn, Kinderen, Opvoeden, Aarde en milieu, Onderwijs en opvoeding

(Sir Ken Robinson) Terwijl kinderen over het algemeen niet twijfelen aan hun eigen creativiteit, zijn volwassenen veelal minder zeker van zichzelf. Wat verandert er tijdens het volwassen worden? Organisaties over de hele wereld geven aan behoefte te hebben aan creatieve mensen die zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen, maar kunnen die niet vinden. Waar zijn ze?

In dit provocatieve en inspirerende boek beantwoordt Robinson drie essentiële vragen:

Waarom is creativiteit belangrijk?
Wat is het probleem?
En wat kunnen we eraan doen?

Bookcover
Overige boekinformatie:

272 pagina's
ISBN: 9789000323760
Uitvoering: Hardcover
Prijs: € 24,95
Om te bestellen klik hier

Over de auteur:
Sir Ken Robinson (Liverpool, 4 maart 1950) is een Britse auteur, spreker en adviseur op gebied van kunstonderwijs voor overheden, non-profitorganisaties, onderwijs- en culturele instellingen. Hij staat vooral bekend als internationaal expert en voorvechter van creativiteit en innovatie in het onderwijs en het bedrijfsleven.

Van 1989 tot 2001 was hij professor (kunst)onderwijs aan de Universiteit van Warwick. In 1998 leidde Robinson een overheidscommissie in het Verenigd Koninkrijk over creativiteit, onderwijs en de economie. Hieruit vloeide in 1999 het zogenaamde Robinson Report voort met de titel All Our Futures: Creativity, Culture and Education. In 2003 werd hij voor zijn diensten ten voordele van het onderwijs en de kunsten geridderd.

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik hou vol dat Waarheid een land zonder wegen is, en dat je het niet kunt bereiken via welke weg, welke religie of welke sekte dan ook.

Jiddu Krishnamurti, Indiaas filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.