Verzoek tot co-creatie, voel je vrij!

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8401
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:HARTverwarmendWijs

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Onderwijs en opvoeding

Lieve lezers/ co-creators van Earth Matters,

Ik heb een dubbel verzoek aan jullie allemaal!

Help je mee om onze mooie kinderen van NU het onderwijs te bieden dat zij nodig hebben?


Kijk voor de warming up eens op dit prachtige filmpje hieronder over een jongen die in de maatschappij geen kansen kreeg vanwege zijn heftige autistische diagnose op 3-jarige leeftijd -hij zou nog geen veters kunnen strikken) en nu (12 jaar!) de oerknaltheorie weerlegt en alles weet over de quantum fysica (Jacob wordt gezien als een wonderkind. Hij heeft een IQ van 170, nog hoger dan dat van Einstein.

Toen hij anderhalf was kende hij het alfabet al achterstevoren uit zijn hoofd en op zijn achtste maakte hij de middelbare school af. Nu studeert hij gevorderde astrofysica aan de Universiteit van Indianapolis. Hij verdiept zich in ingewikkelde wiskundige sommen.)  diagnose autistische stoornis en http://now.msn.com/jacob-barnett-autistic-teen-predicted-to-possibly-win-nobel-prize

MEEDOEN AAN DE SCHEURKALENDER 2014 laat je wens, werk, kinderen zien via een eigen blad op de kalender!

 Wellicht ben je inmiddels op de hoogte van ons onderwijsnetwerk HARTverwarmendWijs. Vorig jaar hebben we met groot succes een HARTverwarmende scheurkalender gemaakt, voor komend jaar doen we dit weer. Hierin willen we ALLE MOOIE KRACHTEN EN WIJSHEDEN VAN ONZE KINDEREN EN ONSZELF op het gebied van onderwijs en kindern bundelen. DOE JIJ OOK MEE?

 In deze link vind je meer informatie.

 Bijdragen kun je sturen aan [email protected]


MEEDOEN AAN HET BOEK: 'LOKET VOOR LEVENSVRAGEN', LEVENSVRAGEN VAN VOLWASSENEN BEANTWOORD DOOR KINDEREN

Ongetwijfeld hebben we zo allemaal onze vragen over het leven... Vragen waar we nog steeds geen antwoord op hebben. Vragen die wij heel graag van je ontvangen om vervolgens kinderen van verschillende leeftijden uit te nodigen hun eigen-wijze antwoord met ons te delen! En ons zonder twijfel versteld te laten staan van hun antwoorden! Ook hiervoor hebben we een uitgever en is het wachten nu op het verzamelen van jullie levensvragen! Daarnaast willen we ook heel graag namen van kinderen (alle leeftijden welkom!) die het leuk lijken hieraan mee te doen! Stuur je vraag en/of contactgegevens van geinteresseerde kinderen op aan: [email protected].

Door aan te melden voor de nieuwsbrief (homepage, rechtsbovenin) blijf je op de hoogte over de voortgang en bestellingsmogelijkheden van de kalender! Daarnaast geef je je energetische verbinding aan HARTverwarmend onderwijs voor onze kinderen! HARTverwarmendWijs is van ons allemaal!

Alvast HARTelijk bedankt voor jouw bijdrage aan ons HARTewerk!

Indi


Geplaatst door Indi Hondema

Indi Hondema

Hi! Ik ben Indi Hondema, generatie 40-ers, en moeder van een heerlijk kind, net tiener! Na vele omzwervingen in andere landen, leidinggevende banen in de hotellerie en facility-services voelde ik bij terugkeer naar Friesland dat ik het onderwijs in wilde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Indi HondemaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wanneer de mensen het met me eens zijn, heb ik altijd het gevoel dat ik het bij het verkeerde eind heb.

Oscar Wilde, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.