Earth Intensive | GRATIS evenement | Vrijdag 31 mei a.s.

Earth Meditation

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12890
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:LichtWesen Nederland

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn, Meditatie, Acties, Aarde en milieu, Milieu, Onderwijs en opvoeding

(Erica Hooft | LichtWesen Nederland) Vrijdag organiseer ik een gratis evenement dat iedereen kan meedoen die de aarde een warm hart toe draagt. Het heet "Earth Intensive" en met een geleide meditatie probeer ik met zoveel mogelijk mensen de aarde iets terug te geven als dank voor alles wat wij van haar krijgen.

Deze dag is een doe-het-zelf dag voor thuis…. Het principe is heel eenvoudig. Als dank voor alles wat de Aarde ons geeft, sturen we energie als “healing” naar de Aarde.

Voorafgaand aan deze dag kun je een audio-file downloaden op www.lichtwesennederland.nl met een geleide meditatie om je op weg te helpen. Je hoeft natuurlijk de meditatie niet op deze manier te doen, als de intentie maar de volgende onderdelen bevat: dankbaarheid, liefdevolle genezing en waardering voor de Aarde.
 
Laat weten of je mee doet en wordt een inspiratie voor je medemens! zet het op facebook, twitter of wat je dan ook maar kan bedenken.
 
Deze dag willen we jaarlijks terug laten komen, zodat we een gezondere Aarde kunnen doorgeven aan de volgende generaties. GRATIS - meld je aan door voor 1 persoon 1 in te vullen, voor 2 personen vul je 2 in, etc. zo kunnen we zien hoeveel mensen hieraan deelnemen en eventuele feedback delen.

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Maak je los uit geestelijke slavernij. Niemand anders dan jijzelf kan je gedachten bevrijden.

Bob Marley, Jamaicaans zangerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.