Reis van een half jaar rondom zuiverheid en Bewust Zijn: Oorspronkerijk leven in de matrix

26 weekse

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Earth Matters) Heb jij de moed om je ware daadkracht te leren kennen?

Inmiddels hebben 300 mensen zich aangemeld en er is een heerlijk potentierijk veld ontstaan. Een ondersteuning ook voor allen die zich dagelijks ongelofelijk bereidwillig tonen het ware zelf meer en meer te verwezerijken in het publieke domein. En dit alleen al geeft een gevoel van vrijheid die we zo graag met elkaar bekrachtigend (willen) leven. Wow, we proeven een dankbaar! in hoe vruchtbaar het ware gevoel kan zijn..

In deze 26 weken gaan we op reis om een fundamentele herziening ten aanzien van belangrijke aspecten van het leven in deze matrix te maken. We willen hierin een gezamenrijk bekrachtigend veld aanboren, waarin we ons gevoel voor zelf dieper kunnen waarnemen en uiten, dan middels het toegestane afgedekte solobestaan in deze "samen"leving.

Een veld neerzetten is in de kern geen zet, sturing of actie. Het is een vertrouwenswaardige ruimte voelen waarin je zou willen durven delen, omwille van jezelf. Een veld waarin je aangeleerde en je oorspronkerijke gevoel voor zelf reeds geweten is. Het behoeft geen initiatie, symboliek, belofte of uitstippeling. Een waar woord weet zichzelf in het juiste gevoel vrijuit te spreken, los van connotaties en huidige ideeën over bestaansrecht.

Elk week verdiepen we een thema met compacte achtergrondinformatie over “de werkelijkheid” van dat domein, zowel bezien vanuit het algemeen aanvaardde wereldbeeld als plaatsende in een vrijer galactisch veld, zodat we een zover mogelijk uitgezoomde en heldere voorstelling krijgen vanuit “hier”.
Daarnaast publiceren we themagerichte exclusieve video’s met persoonlijke informatie over de toegang tot oorspronkelijke realiteiten met Moniek van Pelt, Arjan Bos en anderen (waaronder Martijn van Staveren).

Ook is er structureel aandacht voor hetgeen je mogelijk (on)bewust toestemming hebt gegeven, zodat je blijft bewegen in cirkels, en suggesties hoe je dat ongedaan kunt maken.Om het helemaal compleet te maken reiken we verhalen, oefeningen en bekrachtigingen, met een vertaling naar je eigen gevoelsbeleving (draait eigenheid nu om kennisgeving van de persoonlijkheid of om het terugverkrijgen van autonomie in je eigen gevoel?).

Kracht leren kennen, ware daadkracht, heeft het soort moed nodig die in bekrachtigend opzicht buiten het veelal geaccepteerd aards bestaansveld ligt. Moed is een moment die buiten tijd en imitatievelden beweegt en dartelt. Het vraagt je enkel in je eigen gevoel te vlinderen. En geen enkel idee over makkelijk of moeilijk, ver of dichtbij, licht of donker kan hierbij in wezen aanhaken.

 Praktisch omvat deze reis: 

 

 • Mails: Je krijgt elke week een of meerdere mails waarin de onderwerpen verdiept worden

 • Webinars: Er liggen een aantal webinars (al dan niet life) in het vooruitzicht, waar je aan mee kunt doen of die je naderhand kunt bekijken.

 • Bijeenkomst: Aan het eind is er een ontmoetings- en inspiratiemiddag in het midden van het land. Op het programma staat onder meer een korte inspiratie op een van de thema’s, muziek en stand-up-inspiratie. De uitnodiging is om vrijuit te delen hoe jij ware kracht ervaart. Maximaal 1 maand van tevoren zullen we de datum en locatie vrijgeven.

 • Facebookgroep: Er is een besloten facebookgroep waar je ervaringen kunt delen en lezen over de ervaringen van anderen. De highlights zullen we ook delen in de mails zodat mensen die geen facebook hebben ook mee kunnen lezen.

 • Inspraak: We hebben voor 20 in onze ogen boeiende thema’s gekozen. Voor de 6 die open zijn gelaten kun je zelf onderwerpen aandragen als je wilt. In de eerste week nodigen we iedereen daartoe uit. De onderwerpen kunnen ook bijgesteld worden, al naar gelang wat op dat moment nodig is en zich aandient.

 

 De thema’s: 

 1. Gezondheid
 2. Voeding
 3. Water
 4. Straling (4G, 5G, Wifi + blue light technology chips in smartphones, laptops en tablets)
 5. Waarvoelen
 6. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 7. Geld
 8. Verslaving
 9. Ouderschap en kinderen
 10. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 11. Educatie, thuis- en ontscholen
 12. Relatie en seksualiteit
 13. Spiritualiteit/religie en Mind Control
 14. De dood
 15. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 16. Familie
 17. Zwanger en geboorte
 18. Kunst
 19. Buiten- en binnenaards leven
 20. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 21. Vaccinaties
 22. De praktijk van geen belang
 23. Vrijheid
 24. Energetische aanvallen
 25. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 26. Verrassing
   

Als je nu wilt instromen, hoe gaat dat? 

We zijn in januari begonnen, maar je kunt elk moment starten. Voor iedereen die later instapt zijn er een aantal keuzes extra te maken. Je krijgt sowieso de wekelijks opvolgende mails vanaf het begin. Daarnaast krijg je de mails met waar we nu zijn (dus als je in week 16 instapt krijg je zowel week 1 als ook week 16). En je krijgt ook toegang tot een document waar de links in staan naar alle mails die tot nu toe de revue zijn gepasseerd. Je kunt dus zelf beslissen wat je wel en niet opent en hoe snel je wilt gaan. Bij aanmelding tot 1 juni 2019 kun je ook nog toegang tot de facebookgroep krijgen en meedoen met het evenement. Aanmelden kan via de Earth Matters Shop.  

 Bijdrage: 

De bijdrage voor deze bijzondere reis van een half jaar rondom zuiverheid en Bewust Zijn is slechts € 69,- . Je krijgt er een enorm pakket voor en we hebben de prijs bewust laag gehouden om zo laagdrempelig mogelijk te kunnen zijn.

 Persoonlijke sessies 

Additioneel is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek met Moniek of Arjan bij te boeken.

 • Skype 45 min € 37,50
 • Afspraak in Delft 1,5 uur € 75,-

Als je deze optie erbij boekt krijg je een mooie combinatiekorting (zie hieronder) en nemen we contact met je op om een tijdstip te plannen.

 Combinatiekortingen: 

Als je meedoet en gelijk een sessie boekt, geven we een aantrekkelijke korting.

In de Earth Matters Shop kun je bij het kiezen van alle mogelijke combinaties de korting zien. 

 Oorspronkerijk leven in de matrix
Reis van een half jaar rondom zuiverheid en Bewust Zijn

Reis je mee? 

 Ja, schrijf me in 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van vier kinderen en woon in Drenthe.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vaak is er meer moed voor nodig om een mening te veranderen dan om erbij te blijven.

Willy Brandt, Duits BondskanselierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.