Opvoeden in het Nu | Kinderen grootbrengen met rust en aandacht

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6796
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Onderwijs en opvoeding, Bewustzijn, Kinderen, Opvoeden

(Succesboeken | AnkhHermes) Opvoeden in het Nu, vol liefde, aandacht en geduld. Dat is wat Susan Stiffelman, samen met Eckhart Tolle, ons leert in haar boek Opvoeden in het Nu, kinderen grootbrengen met rust en aandacht. Want wat willen we dat als ouders allemaal graag, en wat valt het ons soms moeilijk! Van dreinende kleuter tot opstandige puber: iedere leeftijd brengt weer zijn eigen uitdagingen met zich mee. 

Susan Stiffelman geeft samen met Eckhart Tolle praktische oefeningen om met deze uitdagingen om te gaan. De basis: ze laten ouders met vriendelijkheid naar zichzelf kijken en helemaal aanwezig zijn bij hun kinderen. Dit is het langverwachte boek met de lessen van Eckhart Tolle over opvoeding! Hij schreef het voorwoord en redigeerde het boek.

Overige productinformatie:
288 pagina's 
ISBN: 9789020212204 
Uitvoering: Softcover 
Auteur: Susan Stiffelman
Uitgever: AnkhHermes
Prijs: € 19,99
Klik hier om te bestellen

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken.nl een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar missie en visie. Onze dank daarvoor! 

Bron: Succesboeken, AnkhHermes


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Persoonlijkheid is bewustzijn dat beperkt is geraakt. Oorspronkelijk ben je onbeperkt en volmaakt. Later krijg je beperkingen en word je een persoonlijkheid.

Ramana Maharshi, Indiaas wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.