Dank je wel voor je support: Earth Matters nu culturele ANBI stichting!

ANBI

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6840
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters | diversen, Donaties, Site mededelingen, Earth Matters TV

(Earth Matters) We willen je bedanken voor het kennis nemen van onze programma´s, het nieuws en de artikelen op Earth Matters, het delen daarvan of de donatie die je, kortere of langere tijd geleden hebt gedaan. Dankzij jouw bijdrage hebben wij ons belangrijke werk kunnen uitvoeren en verder kunnen ontwikkelen.

We hebben miljoenen mensen bereikt met onafhankelijk en bewustmakend nieuws. Door de duizenden artikelen, evenementen en video's die we gepubliceerd hebben, zijn vele ogen geopend, diverse bewuste bedrijven ontstaan en vooral heel veel harten geraakt.

Onder andere hebben we een heuse tv studio ingericht waar nu zelfs publiek welkom is. Hier vind je de uitzendingen. Daarnaast werken we aan de realisatie van Terra Libertas en organiseren we maandelijks evenementen met bewustmakende en inspirerende sprekers onder de naam ONE heart. De reiskosten, het pand, de hosting en andere bedrijfskosten, het is allemaal nodig en zonder jullie hadden we ons werk niet kunnen uitvoeren!
 
We hebben in december te horen gekregen dat onze aanvraag voor een culturele ANBI stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling), met terugwerkende kracht over heel 2015 is gehonoreerd! En dat is niet alleen fantastisch nieuws voor ons, maar ook voor jou!  

Omdat wij nu Culturele ANBI zijn (een door de staat erkend goed doel) kun je, wanneer je je aftrekpost voor de belasting berekent, 25% bij je gift optellen zodat je dus 125% van je donatie van de belasting af kunt trekken! Per jaar heeft de verhoging (van periodieke en eenmalige giften gecombineerd) een maximum heeft van € 1.250. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst. Mocht je een bewijs van storting willen hebben voor je boekhouding kun je daarom vragen op email: [email protected] Je ontvangt dan van ons een brief met het ontvangen bedrag en datum van storting. 
 
Inline afbeelding 3
 
We staan te popelen om in 2016 veel meer mensen te bereiken met onze projecten en ze verder door te ontwikkelen. Mogen we daarbij weer op jouw rekenen?  

Support Earth Matters door de studio compleet te maken: 

Om goede programma's in de studio te kunnen maken is er een behoorlijke hoeveelheid kostbare apparatuur nodig. We hebben daar al een gedeelte van in huis met dank aan onze supporters! Dit is wat we nog nodig hebben:

 • 2 statieven € 400
 • Decorwand € 1.000
 • Mobiele ledverlichting € 1.500
 • Beveiliging studio/regie € 2.000
 • Gordijnen studio € 500
 • 5 dasspeld microfoons € 3.500
 • Microfoons publiek € 1.500
 • Trussen + verlichting studio € 1.500
 • 5 Bureaustoelen € 300
 • Computer voor montage € 1.500
 • Final Cut Pro € 300
 • 2 Microfoons voor buitencamera € 1.000
 • Overige aankleding studio € 1.000

Totaal: € 16.000,-

Sinds de uitzending van 27 november is er al € 2.045 gedoneerd, het nog te crowdfunden bedrag is € 13.955,-.

Jouw eenmalige support is nodig om het te realiseren, mogen we op je rekenen?  

Klik op de link van het bedrag van je keuze en kies een van de betalingsmethoden:

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331)

Inline afbeelding 1

Support Earth Matters, word Earth Crew!

 

In haar bijna 10-jarig bestaan heeft Earth Matters miljoenen mensen bereikt met onafhankelijk en bewustmakend nieuws. Door de duizenden artikelen, events en video's die we gepubliceerd hebben, zijn vele ogen geopend, diverse bewuste bedrijven ontstaan en vooral heel veel harten geraakt.

Om dat te kunnen blijven doen, nodigen we je uit om ons te sponsoren door lid te worden: Earth Crew. Het lidmaatschap van € 5,- per maand kun je ten allen tijde weer opzeggen en geeft de volgende voordelen:

 1. 1 x per jaar gratis toegang tot een uitzending in de studio in Haren
 2. 1 x per jaar een exclusief Earth Crew Webinar met een topspreker over een actueel onderwerp
 3. 1 x per jaar een insider Earth Crew Webinar waarbij je mee kunt denken over onze strategie en koers. We laten ons graag inspireren door onze supporters! 

Je kunt ook gratis lid worden: Earth Friend. Je krijgt dan de nieuwsbrief dagelijks of wekelijks gratis toegestuurd.

Jouw support is onmisbaar en we hopen dat je ons wilt ondersteunen door lid te worden:

Namens het team van Earth Matters:

Dank je wel! 

Arjan Bos

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Toen ik 6 was wilde ik kok worden, toen ik 7 was Napoleon. Daarna werd ik Dali, een belangrijke promotie.

Salvador Dali, Spaans KunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.