Lilian Ferru in Gesprek met Mayakenner Peter Toonen

Mexico City - Museum of Anthropology. The infamous \'2012\' calendar found at Teotihuacan

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(SpiritueelCafeTV) Lilian Ferru in Gesprek met Mayakenner Peter Toonen. 2012 was niet het eind, zoals velen dachten, maar het begin (van een nieuwe cyclus). Zo hebben we duizenden jaren geleefd in het houvast van een gesloten piramide structuur met hoge heren aan de top en met bevoogding van buitenaf. In deze Nieuwe Tijd kunnen we steeds meer de overgang maken naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie. Van top-down naar bottom-up: collectieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart.

Hoe zou dat er uitzien? Hoe zou het zijn om in een wereld te leven van saamhorigheid en liefde? Peter Toonen vertelt al jaren dat de oude Maya’s de huidige tijd al meer dan duizend jaar geleden konden waarnemen (voorspellen). Een tijd waarin alles steeds sneller lijkt te gaan. Een nieuw bewustzijn daagt aan de horizon, de transformatie is in volle gang. Wat is de relatie tussen DNA en invloeden vanuit de kosmos? Wetenschappers constateren dat het hart van onze Melkweg (galactisch stelsel) de laatste jaren fungeert als een soort super deeltjesversneller hoog geladen gammastraling op ons afvuurt. Daar reageert onze zon op, en daarmee ook het leven op aarde. Wat is er in de afgelopen duizenden jaren gebeurd met ons DNA, en wat gebeurt er nu? Het belangrijkste wat de Maya's ons kunnen leren is dat tijd niet slechts lineair voort gaat, maar zich voordoet in cycli en dat bepaalde processen al zijn uitgestippeld, waarvan ook jij deel uit maakt.

Zie ook: www.degoednieuwskrant.nl en www.natuurlijketijd.nl

Bron: SpiritueelCafeTV


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik bid niet omdat ik God niet wil vervelen.

Orson Welles, Amerikaans acteur en auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.