31-3 t/m 2-4-17 | Groningen | Themaweekend: Spagyriek en de Maya Tzolkin Kalender – Een weg terug naar je essentie

Logo Spagyriek Apotheek

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(De Spagyriek Apotheek) Op vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april organiseren we in Groningen  het themaweekend Spagyriek en De Maya Tzolkin Kalender -  Een weg terug naar je essentie

Spagyriek berust op het toepassen van alchemistische plantenremedies die een harmoniserend en zuiverend effect hebben op Geest, Lichaam en Ziel. De spagyrische remedies kunnen worden beschouwd als een synthese van homeopathie, aromatherapie, bloesemremedies, fytotherapie en celzouten. Spagyriek bevordert processen van heling, innerlijke groei, bewustwording en transformatie.

Door de relatie tussen Spagyriek, het Periodiek Systeem en de Maya Tzolkin Kalender te onderzoeken, krijgen we een zeer krachtige methode in handen waarmee we onszelf en onze cliënten kunnen ondersteunen om steeds meer in de essentie – de bron van kracht, wijsheid en liefde en onze verbinding met het veld van schepping en heelheid –geworteld te raken.

Vele wijsheid tradities vanuit de hele wereld leren ons dat alles wat bestaat is voortgekomen uit één bron. Deze bron is onveranderlijk, allesomvattend en onuitputtelijk. Het is deze bron waarin onze essentie geworteld is. Het is in deze bron waar wij onze essentie kunnen terugvinden.

De Maya Tzolkin kalender geeft ons een dieper inzicht in de samenhang tussen al het bestaande en de ene bron. Nader beschouwd blijkt de Tzolkin veel meer te zijn dan een kalender. De Tzolkin is een kaart waarmee we de weg naar de essentie terug kunnen vinden.

De essences in de spagyriek zijn middels hun numerieke waarde verbonden met het Periodiek Systeem der Elementen. Iedere essence vormt als het ware een energetische reflectie van het bijbehorende chemische element. Erik Welten werd zich er van bewust hoe het Periodiek Systeem met de Maya Tzolkin verbonden is. Uit deze samenhang kunnen we leren hoe de verschillende chemische elementen verbonden zijn met de ene bron. En dus ook hoe de essences uit de spagyriek met deze bron verbonden zijn.

Hunabku https://www.flickr.com/photos/de_fries/Tijdens dit themaweekend zul je leren hoe je de Tzolkin als kaart kunt gebruiken en hoe je spagyriek kunt toepassen om de informatie uit deze kaart te vertalen naar een samenstelling die ons begeleidt op onze weg terug naar de essentie. Bovendien gaan we gevoelsmatig contact maken met onze essentie en gaan we onderzoeken wat wij nodig hebben om weer in onze essentie geworteld te raken.

Dit themaweekend is bedoeld voor iedere (beginnend) therapeut die belangstelling heeft voor spagyriek en de Maya Tzolkin kalender en die hier meer over wil weten. Het is niet noodzakelijk om kennis van spagyriek of de Tzolkin te hebben om aan dit weekend deel te kunnen nemen. Enige affiniteit met getallen is wel van belang, maar je hoeft geen rekenwonder te zijn. Na afloop van dit weekend kun je spagyriek voorschrijven aan cliënten.

Dit weekend wordt verzorgd door Erik Welten (De Spagyriek Apotheek) in samenwerking met Thea Boven (Light Wave). Hiervoor willen we je van harte uitnodigen.

Voor meer informatie over dit themaweekend: Klik hier 

Praktische gegevens: Themaweekend Spagyriek en de Maya Tzolkin Kalender.

Datum: Vrijdagmiddag 31 maart tot en met zondagmiddag 2 april 2017
(Tijden: Vrijdagmiddag: 13.00-17.00 / 18.30-21.00 uur
Zaterdag: 9.00-12.30/14.00-17.00/18.30-21.00 uur
Zondag: 9.00-12.30/ 14.00- 17.00 uur)
Locatie: Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2 te Groningen.
Accreditatie: Geaccrediteerd bij KTNO   
Maximaal aantal deelnemers: 14, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Kosten: € 415,- incl. btw. Inbegrepen zijn het Spagyriek Introductieboek/Sleutelwoordenlijst en Spagyriek Complexboek, vegetarische lunches, vegetarische maaltijden, koffie, thee en water. Na afloop van dit weekend ontvangt u een certificaat.
Voorwaarde voor deelname: Indien u onder behandeling bent voor psychische of psychiatrische aandoeningen, of als u medicijnen gebruikt, dan dient u dit op het aanmeldingsformulier te vermelden of dit kenbaar te maken bij Erik Welten of Thea Boven.

Aanmelding: Via dit  aanmeldformulier of stuur een e-mail naar [email protected].
Voor meer informatie kunt u bellen met Erik Welten, apotheker: 0594-641165.

Bron: De Spagyriek Apotheek


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.

Herman CainBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.