22-01-2014 | Hoe kan tijd als de vierde dimensie ons bewustzijn evolueren? | Lezing Mike Floris | Groningen

Hunab ku - Utjing

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:19066
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Archief

(ONE Heart) 'Einstein wist er meer van en zei het al: "Tijd is de vierde dimensie" en ook de maya's waren meesters op het gebied van tijd. Zij beschikten over tools en kennis waarmee zij onze drie dimensionale realiteit zagen door een 4-D bril! Tijd is onlosmakelijk verbonden met synchroniciteit en daarom wordt deze dimensie ook wel de synchrone orde genoemd. Mike Floris heeft een diepe studie gedaan naar deze tools en kennis. Hij bekijkt zijn leven sindsdien samen met vele andere op de wereld al langer door een 4D-bril en ervaart hierdoor veel meer synchroniciteit als toen hij nog niet van deze tools af wist. Woensdag komt hij zijn verhaal vertellen en dat van de synchrone orde. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en wie weet ga je wel met een 4D bril naar huis! '

Velen zullen tot op zekere hoogte wel bekend zijn met de 'maya kalender'. Zeker rond de datum 21-12-2012 is een hoop gepubliceerd, zowel in boeken en kranten als in de sociale media. Wellicht weten velen ook op welke dag zij geboren zijn in de 'maya kalender' of hebben zelfs een hele astrologische read-out gekregen.

Veel minder bekend is echter het gegeven dat de 'maya kalender' de basis vormt voor een complete spirituele en mentale herformulering van de menselijke geest en spirit.

Het specifieke thema van deze avond is 'de beoefening van synchrone orde' of hoe we de diepere dimensies van tijd , ruimte en gewaarzijn kunnen betreden via de tijdcodes van de Maya en de 13 manen kalender.

 
De lezing wordt gegeven door Mike Floris. Hij leeft sinds zijn 17e met de '13:20 kalenders', dat is nu ruim 18 jaar. Hij heeft altijd nauw samen gewerkt met de stichting voor de Wet van Tijd in Amerika, de belangrijkste bron voor al het originele studie materiaal.
Hij heeft vele seminars verzorgd, workshops, time is art events, en bovenal is hij een beoefenaar van de meditatie/visualisatie beoefeningen gebaseerd op de 13:20 tijd codes.
Verder is hij ook een enthousiaste beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme, en zal je hem zomaar op het podium kunnen aantreffen als gitarist of bassist van een rock of improvisatie band. Zie ook: www.lawoftime.org.
Mike Floris

Hoe kan tijd als de vierde dimensie ons bewustzijn evolueren?

Woensdag 22 januari 2014


van 19.30 tot ca 22.30 uur

Locatie:
Huis de Beurs

Aa Kerkhof ZZ 4
9711 JB te Groningen

Entree € 10,- p.p.

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of

koop een kaartje via Orongo

Orongo


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik hou vol dat Waarheid een land zonder wegen is, en dat je het niet kunt bereiken via welke weg, welke religie of welke sekte dan ook.

Jiddu Krishnamurti, Indiaas filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.