wo. 6 nov. 2013 | Spiegelogie, de beste investering in je leven | Lezing Willem de Ridder | Groningen

Willem de Ridder

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12122
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Archief

(ONE Heart) Op woensdag 6 november 2013 komt meesterverteller/visionair Willem de Ridder weer zijn opwachting maken in Groningen. Vanaf 19.30 uur vertelt hij in Huis De Beurs, zijn wonderbaarlijke levensvisie. Vooral nadat zijn succesvolle boek 'Handboek Spiegelogie' het licht heeft gezien is de theorie die hij uitdraagt in een stroomversnelling gekomen. Al vele jaren vertelt Willem de Ridder in den lande hoe het leven werkt, en met veel succes!

Sindsdien zijn in Nederland zogenaamde 'FanClubs' actief, waarin mensen elkaar een uurtje in de week 'onvoorwaardelijk steunen'. Wat mag dit wel niet voor 'kleffe toestand' zijn, zult U zich afvragen?

Aan Willem de Ridder het woord:

Het wérkt! 'Wat ik kom doen  lijkt een beetje vreemd, maar je zult merken dat je verbaasd en ademloos zult luisteren. Ik ga je namelijk vertellen hoe het leven werkt. Want denk maar niet dat er enig verschil is tussen jouw leven en het mijne. We zullen het allebei anders zien, maar in principe, en dat weet de moderne wetenschap allang, is er geen enkel verschil tussen jou en mij.

Wij zijn allemaal deel van dezelfde energie. En gek genoeg werkt de natuur in de hele wereld ook nog volgens exact dezelfde principes. Zoals bijvoorbeeld: 'waar je aandacht aan geeft, dat groeit'. En zo zijn er nog een twintigtal 'spelregels'. Als je je leven gaat inrichten naar deze in wezen simpele principes, dan zul je merken dat alles veel makkelijker verloopt. Met het grootste gemak creëer je als het ware je eigen bestaan. Jij hebt de macht weer in handen, jij staat zelf in het centrum, met alle wonderlijke gevolgen vandien. Begrijpen? Snappen? Ik heb geen idee hoe het werkt, maar het wérkt!'


Willem de Ridder

Spiegelogie met Willem de Ridder


Woensdag 6 nov. 2013

van 19.30 tot ca 22.30 uur

Locatie:
Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4
9711 JB te Groningen

Entree:
€ 10,- p.p.

Reserveringen:
Stuur een mail aan [email protected]

of koop een kaartje via Orongo 
 


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik kan me niet voorstellen wat oneindig is, en toch kan ik niet accepteren dat iets eindig is.

Simone de Beauvoir, Frans filosofeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.