23 oktober 2013 | Piramides van de aarde en de verloren piramides van Bosnië (nieuwe ontdekkingen) | Lezing Dr. Sam Osmanagic in Groningen

Bosnian piramids

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:32037
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Archief

(ONE heart) Van 20 tot 23 oktober is dr. Sam Semir Osmanagic in Nederland en geeft hij lezingen in Harderwijk, Oud Beijerland, Schagen en Groningen. Hij ontdekte ontdekte de eerste piramides op het Europese continent in zijn thuisland Bosnië in 2005. Vorig jaar gaf dr. Sam Semir de eerste lezing in Groningen en dat was een zinderende avond. Met 100 bezoekers hebben we 3 uur ademloos zitten luisteren naar zijn ontdekkingsreis. Dit jaar komen ook de nieuwste ontdekkingen van 2012/2013 aan bod. 

Het opgravingsgebied in Bosnië omvat bevat 5 piramides en een uitgebreid ondergronds tunnelsysteem waarvan al 2,5 km is blootgelegd. Sam Osmanagic is dr. in Maya Studies en heeft jarenlang oude plekken over de hele wereld bestudeerd. Zijn verhaal is spannend, ontluisterend, inspirerend, hoopvol, intrigerend, mysterieus en wetenschappelijk. 

De voertaal van deze lezing is Engels.


Dr. Sam Semir Osmanagic

Lezing Dr. Sam Semir Osmanagic in Groningen

Pyramids around the world and lost pyramids of Bosnia
Update 2012/ 2013


Woensdag 23 oktober 2012


van 19.30 tot 22.30 uur

Locatie:
Huis de Beurs
Aa Kerkhof ZZ 4
9711 JB te Groningen

Entree € 10,- p.p.

(Voertaal Engels) 

Reserveringen (alleen voor in Groningen): Stuur een mail aan [email protected] of koop je kaartje bij Orongo:


Overige lezingen:

20 oktober   Harderwijk

De Schulp ,  Mosselweg 33,  Biddinghuizen  8256 RA  http://deschulp.berlee.com

contactpersoon Guido Jonker    [email protected]  

 

21 oktober    Oud-Beijerland

Galerie Beelden Bij Beljon,  West-Voorstraat 24 ,  3262 JP Oud-Beijerland

contactpersoon Roeland Beljon    06 54752559    [email protected]    www.skyhighcreations.nl

 

22 oktober    Schagen

Scagon Theater ,   Cultuurhuis Markt 18  ,   Torenstraat 1B      1741 CB Schagen

reserveren: vanaf 5 oktober  Vivant,  0224 - 29 71 19

contactpersoon Carla Bak,  0224 - 213 312     [email protected]Aanvullende informatie:

Piramides in Bosnië bewijzen dat de mens niet is ontstaan door evolutie'
12.000 jaar oude beschaving op veel terreinen geavanceerder dan de onze.
De piramide van de Zon in Bosnië. Wetenschappers ontdekten dat er uit de top een onbekende, krachtige energiestraal opstijgt (niet voor het menselijk oog zichtbaar).

Piramide van de Zon
De vijf onder heuvels begraven piramides die in 2005 in Bosnië werden ontdekt -de eersten op het Europese continent, waarvan één met afstand de grootste ter wereld is- hebben keihard bewijs geleverd dat er duizenden jaren geleden een hoogstaande beschaving bestond die op diverse terreinen geavanceerder was dan de onze. Volgens professor Sam Semir Osmanagich, antropoloog aan de Amerikaanse universiteit in Bosnië-Herzegovina en lid van de Russische Academie van Natuur Wetenschappen, wijzen de ontdekkingen uit dat alles wat op scholen en universiteiten over de geschiedenis van de mensheid wordt geleerd van geen kant klopt, dat de mens 'niet het resultaat is van evolutie' en dat er 'nooit een missende link' zal worden gevonden omdat 'de intelligente mens het product is van genetische technologie.' Zie ook de website: www.bosnianpyramidofthesun.com.

Talloze bewijzen oeroude beschaving
Volgens professor Osmanagich tonen de oudste piramides aan dat de bouwers op het gebied van bouwkunde, energie en astronomie verder ontwikkeld waren dan nu. Probleem is dat mainstream wetenschappers, archeologen, historici en antropologen vastgeroest zitten in hun oude overtuigingen en daarom maar moeilijk de over de hele wereld gevonden bewijzen van deze geavanceerde beschaving kunnen accepteren:

* In Baalbeck (Libanon) zijn gehouwen stenen gevonden van 1200 ton (!), vier keer zo groot als met de huidige technologie geconstrueerd kan worden. Wie kon deze gigantische blokken vormgeven, verplaatsen en op hun plek zetten?

* 80 meter onder de zeespiegel van de Grote Oceaan bij Japan bevinden zich de Yonugani megalitische monumenten, die ondubbelzinnig aantonen dat er zo'n 12.000 jaar geleden een vergevorderde beschaving bestond die werd weggevaagd toen de oceaan door enorme ijssmeltingen plotseling 80 meter steeg.

* Machu Picchu (in Peru) vertelt het verhaal van vier verschillende beschavingen die elk hun eigen bouwstijl hadden. De eerste en oudste beschaving was het meest geavanceerd. In geschiedenisboeken worden deze bouwwerken toegeschreven aan de Inca's, maar nieuwe gegevens wijzen uit dat de piramides in Peru, Mexico, China en Egypte veel ouder zijn dan tot nu toe werd aangenomen.

* De oudste piramides in China en Egypte zijn het grootst en werden gebouwd met graniet en zandsteen. Jongere piramides zijn veel kleinere replica's en werden met baksteen en modder gebouwd. Overal worden sporen gevonden van hoog ontwikkelde wezens. Desondanks worden deze bewijzen nog steeds genegeerd door de mainstream wetenschap.

* Uit onderzoek van zo'n tweehonderd Cahokia piramides blijkt dat de bouwers een verbluffende astronomische kennis hadden en in staat waren miljoenen tonnen bouwmateriaal te verplaatsen. Ook wisten ze het verschil tussen het magnetische en kosmische noorden. De Maya's zijn een goed voorbeeld van oeroude volken met een grote kennis van het Universum; denk maar aan de precieze 'lange kalender' die een cyclus van zo'n 26.000 jaar omschrijft.


 
Zolang mainstream archeologen niet buiten de geijkte paden durven treden zullen ze nooit de enorme stenen hoofden op de Paaseilanden kunnen verklaren, noch de perfect gevormde granieten blokken van het Akapana piramide complex in Bolivia, noch de aldaar ontdekte honderden kilometers lange kaarsrechte patronen die er op lijken te wijzen dat hier ooit een enorme stad bestond. Ook hebben ze nog steeds geen verklaring voor de met laserprecisie gebouwde kamers in de piramides van Giza.


* De in oostelijk Mexico, zuidelijk Costa Rica, op Paaseiland en in Bosnië-Herzegovina ontdekte stenen blokken zijn duidelijk bewijs dat men in een ver verleden kennis had van het met behulp van energie vormgeven van allerlei soorten gesteente.


Eerste Europese piramides
De uit Bosnië afkomstige professor Osmanagich deed al tientallen jaren onderzoek naar piramides voordat hij in 2005 in zijn thuisland de eerste twee piramides op het Europese continent ontdekte. Net als de drie later ontdekte piramides zijn deze bedekt met een dikke laag aarde en vegetatie. Zes jaar en 340.000 manuren later was er al meer informatie aan het licht gekomen dan gedurende 200 jaar onderzoek van de piramides in Egypte.

Betonblokken beter dan nu
De Bosnische 'Vallei van de Piramiden' bestaat uit de piramides van de Zon, de Maan, de Draak, Moeder Aarde en Liefde, zoals ze door Osmanagich werden genoemd. De piramide van de Zon is met zijn ruim 220 meter veel hoger dan de Grote Piramide in Egypte (147 meter) en bestaat volledig uit rechthoekige betonblokken. Daarnaast is deze piramide zeer nauwkeurig op het kosmische noorden gericht, met slechts een foutmarge van 0 graden, 0 minuten en 12 seconden.
De betonblokken zijn extreem hard (tot 133 MP) en absorberen slechts 1% water, wat ze volgens Bosnische, Italiaanse en Franse wetenschappelijke instituten veel beter maakt dan moderne betonsoorten. Over de blokken ligt een laag grond die volgens koolstofdatering zo'n 12.000 jaar oud is. Een Pools natuurkundig instituut constateerde een ouderdom van 10.350 jaar, waarmee de Bosnische piramides de oudste bekende piramides op onze planeet zijn.


Ondergronds labyrint
Onder de Bosnische Vallei van de Piramiden bevindt zich een uitgestrekt tunnelnetwerk dat meer dan 16 kilometer lang is. In dit ondergrondse labyrint werden stenen sculpturen gevonden met een massa tot 9000 kilo, wat ze de grootste tot nu toe ontdekte in hun soort maakt. Ook werd er in de buurt een grafheuvel van 61 meter hoog gevonden -de hoogste ter wereld- die deels bestaat uit kunstmatig gecreëerde betonnen lagen.Onbekende energiebundel

Misschien wel de grootste ontdekking werd gedaan door een team natuurkundigen. Uit de top van de piramide komt namelijk een 4,5 meter brede energiebundel met een frequente van 28 kHz. De energiestraal gaat tegen alle bekende natuurkundige wetten in omdat ze sterkerwordt naarmate de afstand tot de piramide groter wordt. Deze ontdekking is het eerste bewijs dat er ooit een dergelijke onbekende 'niet-Herziaanse' energietechnologie op onze planeet heeft bestaan. Het lijkt erop dat de piramidebouwers een apparaat wisten te bouwen dat zichzelf al duizenden jaren aan de gang weet te houden.


Genezingskamers
In het ondergrondse labyrint werden ook drie kamers en een klein blauw meertje ontdekt. Uit energiemetingen bleek dat de ionisatie van de lucht hier 43 keer hoger is dan de gemiddelde concentratie in de buitenlucht, wat de vertrekken tot ware 'genezings'kamers maakt. In 2011 bleek dat er nul negatieve elektromagnetische straling en eveneens geen kosmische radioactieve (achtergrond)straling in de tunnels is. De keramische sculpturen die boven de ondergrondse waterstromen werden geplaatst blijken alle negatieve straling om te zetten in positieve. Hiermee is dit ondergrondse complex één van de veiligste ter wereld en is het tevens een ideale plek om het menselijke lichaam te doen herstellen en regenereren.


Alles op zijn kop
Wat in slechts zes jaar tijd in Bosnië werd ontdekt -en in 2008 werd erkend door 55 toonaangevende wetenschappers uit 10 landen (2)- zet vrijwel alle tot nu toe voor waar aangenomen wetenschappelijke 'feiten' over de herkomst van de mens en de ontwikkeling van oude beschavingen volledig op hun kop. Zeker met het oog op de talloze andere, over de hele wereld voorkomende bewijzen zal het ook voor christenen een hele uitdaging zijn om deze feiten te plaatsen in de Bijbelse historische verslagen over de zondvloed, de hieraan voorafgaande beschreven komst van wezens uit de hemel (het heelal?) en misschien zelfs wel de omstandigheden rond de schepping zélf.

(Bron: Jill van Maasdijk)


 

About Semir Osmanagich
Dr. sc. Sam Osmanagich, Bosnian-born US citizen, author, researcher and businessman. Anthropology Professor at the American University in Bosnia-Herzegovina and foreign Member of distinguished Russian Academy of Natural Sciences with dozens of Nobel Prize winners in its membership.

Discoverer of the Bosnian Pyramid complex in central Bosnia in 2006. Member of the Archaeological Society of Alexandria. Author of 12 books about ancient history and pyramids. Renowned pyramid researcher on five continents. “Almost everything they teach us about the ancient history is wrong”, has became his famous lecture-opener.

Media appearances: CNN (breaking news in 2006), 30-minute special  about his work on ABC, BBC, National Geographic, History Channel, most of the European TV channels.

Author and narrator of 12-epizode documentary “Search for the Lost Civilizations” based on his book Civilizations before beginning of the official history and filmed in Peru, Easter Island, Bolivia, Costa Rica, Mexico, Germany, France, UK, Malta, Bosnia, Egypt, Lebanon and Jordan. “Ancient megalithic sites can be understood only if viewed through the physical, energy and spiritual realms at the same time”, claim Osmanagich.

Principal investigator of interdisciplinary scientific project “Bosnian Valley of the Pyramids” (2005-2012) which has become the most active archaeological site in the World. Hundreds of volunteers, from six continents, come every summer to help uncover the biggest pyramids on the Planet.” Project is open to everyone, no elite science”. Osmanagich lectures all over the world.

Bibliography

 • Sam Osmanagich, PhD, “Pyramids around the World”, publisher: ABC Press, 2011, Houston, USA (language: English)
 • dr. sci. Semir Osmanagich, “Pyramids Around the World”, publisher: “Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun” Foundation, www.bosnianpyramidofthesun.com, 2010, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Bosnian)
 • dr. sci. Semir Osmanagich, “Pyramids from Five Continents Will Forever Change the View of Our Past… And Future”, publisher: “Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun” Foundation, www.bosnianpyramidofthesun.com, 2010, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Bosnian)
 • Sam Osmanagich, “Mayalarin Dunasi”, Arkadas Yayinevi, www.Arkadas.com.tr, 2008, Ankara, Turkey (language: Turkish)
 • Semir Sam Osmanagich, “A Boszniai Piramisok Volgve Bosanska piramida Sunca, Mauna-Fe Publishing, www.maunagic.ba, 2007, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Hungarian)
 • Semir Sam Osmanagich, “Die Bosniche Pyramide Der Sonne“, Mauna-Fe Publishing, www.maunagic.ba, 2007, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: German)
 • Semir Sam Osmanagich, “Bosnian Valley of the Pyramids“, Mauna-Fe Publishing, www.maunagic.ba, 2006, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: English)
 • Semir Osmanagic, “Bosanska dolina piramida”, Mauna-Fe Publishing, www.maunagic.ba, 2006, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Bosnian)
 • Semir Osmanagic, “Bosanska piramida Sunca, Otkrice prve evropske piramide”, Mauna-Fe Publishing, www.maunagic.ba, 2005, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Bosnian)
 • Sam Osmanagich,”Maiade maailm”, Olion, www.eestikirjstused.com, 2005, Tallin, Estonia (language: Estonian)
 • Semir Osmanagic, “Misterija Anasazija”, TKD Sahinpasic”, www.btcsahinpasic.com, 2005, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Bosnian)
 • Semir Osmanagic, “Civilizacije prije pocetka zvanicne historije”, TKD “Sahinpasic”, www.btcsahinpasic.com, 2005, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Bosnian)
 • Semir Osmanagic, “Kosmicka misija Maja”, TKD “Sahinpasic”, www.btcsahinpasic.com, 2005, Sarajevo, Bosnia-Herzegvoina (language: Bosnian)
 • Sam Osmanagich, “The Mayan World”, Gorgias Press, www.gorgiaspress.com, 2005, Piscataway, New Jersey, USA (language: English)
 • Semir Osmanagic, “Alternativna historija”, TKD “Sahinpasic”, www.btcsahinpasic.com, 2004, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Bosnian)
 • Sam Osmanagich, “The World of Maya”, Svjetlost, www.svjetlost.ba, 2004, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: English)
 • Semir Osmanagic, “Svijet Maja”, Svjetlost, www.svjetlost.ba, 2004, Sarajevo, Bosnia-Herzegovina (language: Bosnian)
 • Sam Osmanagich, “Alternativna povijest”, Indrija, 2003, Zagreb, Croatia (language: Croatian)

 Bron: semirosmanagic.com


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur, ze zijn slechts in tegenspraak met wat we over de natuur weten.

St. Augustinus, Romeins filosoof en theoloogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.