18 sept 2013 | Nooit meer geldzorgen | Lezing Geert Kimpen | Groningen

Geert Kimpen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:16663
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Geert Kimpen

Gekoppelde categorieen
Archief

(ONE heart) Heb je er ook genoeg van? Van dat nachtenlang wakker liggen over hoe het nu verder moet? Alles geprobeerd hebben, en het gevoel te krijgen dat niets lukt? Tobben over hoe je al je rekeningen moet betalen? En iedere dag weer opnieuw al die rampspoed op het journaal, over de crisis, ontslagen, bezuinigingen, faillisementen, sombere toekomstscenarios…

In “Nooit meer geldzorgen”, de nieuwe, inspirerende lezing van Geert Kimpen hoor je een ander geluid. In een tijd waarin onze leiders het niet meer weten, en miljarden stoppen in banken maar niet in mensen, zullen we ons eigen leiderschap moeten opnemen. We zullen het zelf moeten doen. Met elkaar. De schouders eronder.


Laat je inspireren door Geert Kimpen om je niet te laten verslaan door deze tijd. Om nieuwe mogelijkheden te zien, nieuwe ideeën, met elkaar een nieuwe economie te ontwikkelen. Want zijn we dat niet verplicht aan onze kinderen?

Word je eigen Prins, net als De Prins van Filettino, in Geert Kimpen’s gelijknamige nieuwste roman. Stoutmoedig kiezen voor een radicaal andere koers.
Een nieuwe lezing, een nieuwe kijk, een nieuwe koers, met Geert Kimpen, Nooit Meer Geldzorgen. Willen we dat niet allemaal?

 Lezing Geert Kimpen

Nooit meer geldzorgen

Woensdag 18 september 2013


van 19.30 tot ca 22.30 uur

Locatie:
Huis de Beurs

Aa Kerkhof ZZ 4
9711 JB te Groningen

Entree € 10,- p.p.

Reserveringen: Stuur een mail naar [email protected]

of koop een kaartje via Orongo


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Stel je voor dat alles een illusie is, dat er niets bestaat? In dat geval heb ik absoluut te veel betaald voor mijn tapijt.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.