Open je Hart met de Oneness Meditatie, 27 april, Groningen

Pieter

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8447
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Harmen Uijttewaal

Gekoppelde categorieen
Archief

Oneness Meditatie; een bewustzijnsshift om te gaan leven vanuit het Hart.

Op zaterdag 27 april vindt in Groningen een unieke Oneness Special plaats! Als speciale gast verwelkomen we Pieter Oosterveld die ons in een Oneness Meditatie mee zal nemen, een oogmeditatie die een krachtige bewustzijnsshift geeft. Er zijn maar weinig mensen op de wereld die deze meditatie kunnen geven, Pieter is de eerste Nederlander. Op deze dag zal er twee keer een Oneness meditatie plaatsvinden. Één om 13.00 en één om 15.45.

Over de Oneness Meditatie

De Oneness Meditate is begin 2012 ontstaan om een wereldwijde omkering/shift in het bewustzijn te bewerkstelligen die je ervaart als het vrij zijn van de mind. We leven in een tijd waarin deze verandering in bewustzijn onomkeerbaar is. Oneness is één van de talloze mogelijkheden die op dit moment beschikbaar zijn om ons ontwakingsproces op een positieve manier te beïnvloeden.

Deze nieuwe fenomenen maken het mogelijk dat er een kettingreactie ontstaat in het proces om de mensheid vrij te maken op globale schaal. Oneness Meditatie is niet gericht op een religie, filosofie of methode. Het gaat om jóuw ontwaken en is een steun op jouw weg hierin. De Oneness Meditatie is voor jou!

De Oneness Meditatie is een nieuwe en krachtige meditatie die je helpt jouw spirituele potentie te vergroten. De energie die vrijkomt tijdens deze meditatie, verbindt jou weer met je oorsprong en de stilte in jezelf.

Door het oogcontact met de Oneness Meditator Pieter Oosterveld, ontstaat er een bewustzijnsveld, waarin heel gemakkelijk de identificatie met het denken oplost. Stilte ontstaat... Deze meditatie is als een blessing die je opent voor ontwaken en je weer in contact brengt met het wonder in het leven.

De Oneness Meditatie is voor iedereen. Of je wel of geen ervaring hebt met meditatie is niet belangrijk. Alleen je aanwezigheid is nodig om de blessing te ontvangen. Na een voorbereidende chakrameditatie, gaan we oogcontact maken met Pieter Oosterveld, die op dat moment in een hele hoge staat van eenheid verkeert. Er is niets anders te doen dan hem aan te kijken en hét te laten gebeuren. De meditatie eindigt met tijd voor naliggen en integratie.

Oneness Meditation heeft een veel snellere en diepere werking dan Deeksha. De effecten verschillen uiteraard per persoon. Wat kan gebeuren is dat jouw kundalini-energie in beweging wordt gebracht. Grote kans dat het een stuk rustiger wordt in je lichaam en hoofd.

Programmaoneness meditation

12.30 inloop
13.00 begin programma
Korte introductie fenomeen Oneness Meditatie
Life review
Voorbereidende meditatie
Oneness Meditatie
Uitliggen

Tweede Oneness Meditatie van de dag
15.45 zaal open en begin programma
Korte introductie fenomeen Oneness Meditatie
Life review
Voorbereidende meditatie
Oneness Meditatie
Uitliggen
Afsluiting 18.00

Ervaringen van deelnemers

De eerste ervaringen met de Oneness meditatie bij Deekshagevers zijn enorm positief...

Alsof ik in de ogen van de Boeddha keek...

Na het ontvangen van de Oneness Meditatie ervoer ik een volledige stilte en aanwezigheid in het hier en nu...

Ik heb de hele dag mij erg opgenomen en gedragen gevoeld in de energie. Mijn ogen gingen steeds vanzelf dicht. De woorden "wees waar je bent" en "ga niet op zoek naar iets maar wees nieuwsgierig naar wat er is" zijn heel diep binnengekomen. Ik voel me zo dankbaar dat ik dat tegenwoordig kan! En ik ervaar het als zeer waardevolle steun als ik er keer op keer op gewezen word. En de bevrijdingssutra in al zijn betekenis voor mijzelf en de mensheid... het was soms alsof elk woord alle pijn omvatte. En met het stromen van de pijn is er dankbaarheid dat dit alles gebeurt!...

Woke up early next morning and the body was filled with vibrant energy. This did not diminish in the coming days but just expanded deep inside to an indescribable feeling of presence that came and went ....

A nakedness where everything was visible...

When I opened my eyes I looked right into a divine being. It was breathtaking and the tears just flow and flow and flow. It was like looking right into two bottomless wells of fire and divine love. I thought my heart was going to burst, but everything just went on and continued and continued...

Praktische details

Datum: zaterdagmiddag 27 april, 13:00 (inloop 12:30)
Locatie: het Heerenhuys
Adres:  Spilsluizen 9, 9712 NR Groningen.
Prijs: 15 euro voor één OM, 25 euro voor beide OM’s
Aanmelden: via mail naar: [email protected] of via formulier

Zelf meenemen: ligmatje en sloffen of warme sokken voor in de zaal (schoenen zijn niet toegestaan)
Mobiele telefoons en andere draadloze apparatuur dient helemaal uit te staan. We raden iedereen aan om na de Oneness Meditatie nog zeker 24 uur in stilte te blijven voor optimale integratie. De meditatie heeft een diepe doorwerking.

Laat even weten als je komt. Het wordt druk en we willen graag iedereen een zitplaats aanbieden.

Iedereen is welkom

De middag is ook bedoeld voor mensen die de Deeksha energie nog niet kennen. Als je mensen kent die ook graag gebruik maken van deze enorm krachtige techniek voor bewustzijnsontwikkeling en levensgeluk, stuur deze mail dan gerust door.

Graag tot zaterdag 27 april 2013!

Warme groet,

Het team van Oneness Groningen
Harmen Uijttewaal, Imelda Mud en iedereen die meehelpt

Geplaatst door Harmen Uijttewaal

Harmen Uijttewaal

Groei in bewustzijn is mijn passie! Zelf innerlijk sterker worden, door de blokkades, die een gevoel van afscheiding creëren, te omarmen en te zien hoe dat reflecteert als een verandering van meer harmonie in de wereld om mij heen.

Het is mijn overtuiging dat alle dingen in het leven zich automatisch voltrekken zoals ze bedoeld zijn...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Harmen UijttewaalLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er zijn 4 belangrijke vragen in ons leven. Wat is heilig? Waar is de geest van gemaakt? Wat is de moeite waard om voor te leven en wat is de moeite waard om voor te sterven? Het antwoord op elke vraag is hetzelfde. Liefde

Johnny Depp, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.