19-04-2013 | Choosing Love Every Day | Lezing Michael Roads | Groningen

Michael Roads komt naar Nederland

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:13169
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Archief

(ONE heart) We zijn bijzonder verheugd je te mogen verwelkomen voor een speciale avond met Michael Roads. Op 19 april geeft hij een lezing in Huis De Beurs in Groningen. Hierin zal de universele liefde centraal staan.

Kiest iemand opzettelijk voor woede, of is het meer een reactie? Reageren is doorgaan met het oude programma van meer van hetzelfde. Deze keuze is al lang geleden opgehouden een keuze te zijn, het zit nu in de onbewuste programmering. Je kunt een programmering in het onderbewustzijn niet onbewust veranderen. Het kan alleen bewust worden veranderd. En alleen met deze verandering ben je in staat om iedere dag voor Liefde te kiezen. Wanneer je dat werkelijk doet, verandert het je leven.

In 1986, na maanden van lijden onder een verzwakkende fysieke pijn zonder uitzicht op verbetering, onderging Michael Roads een diepgaande transformatie van bewustzijn. Zijn chronische aandoeningen werden binnen twintig minuten geheeld toen een poort naar hoger bewustzijn, mystiek weten en een holistische staat van Eenheid zich in zijn bewustzijn opende.

Nadat hij dieper in deze steeds meer verruimende staat van Zelf-Realisatie kwam, veranderde zijn leven dramatisch van het boer zijn in Australië naar het schrijven van boeken en het reizen door vijf continenten als spiritueel leraar. Hij is een begaafde verteller die onderwijst vanuit zijn eigen ervaringen en direct weten. Hij weet de harten van mensen te vangen met unieke openhartigheid, een groot gevoel voor humor en doet dit met het grootste gemak waardoor hij een veilige en voedende omgeving schept voor spirituele groei. Michael geeft Waarheid van hart tot hart door, ver voorbij het bereik van woorden. Universele Liefde en het bereiken van hoger bewustzijn kan alleen werkelijk worden gedeeld en geuit door iemand die leeft in die verlichte staat. Zo opent Michaels energie poorten die welke concepten dan ook niet zouden kunnen bewerkstelligen.


Michael

Lezing Michael Roads: Choosing love every day

Vrijdag 19 april 2013


van 19.30 tot ca 22.30 uur

Locatie: Huis de Beurs

Aa Kerkhof ZZ 4, 9711 JB te Groningen

Entree € 10,- p.p.

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo
:


Een recente interviewer zegt hierover: ‘Michael Roads is een 72-jarige Australiër, een ex-boer die eruit ziet als een vitale man van ergens in de 50. Hij spreekt voornamelijk over Liefde. Niet de wees-lief-voor-elkaar liefde, maar de overweldigende, adembenemende, al-omvattende en totale Liefde die het verstand ver voorbij gaat. Na een vroegere periode in zijn leven, vol hobbels, builen/kneuzingen en harde lessen, begon hij op zijn spirituele pad. Hij ontwikkelde zichzelf en leerde zichzelf te reizen in zijn ‘Lichtlichaam’ zonder zijn fysieke lichaam, schreef een serie best-selling boeken en onderwees hele menigtes hoe te ‘communiceren’ met de Natuur. En dan, plotseling, kwam de ontdekking van Liefde met een hoofdletter ‘L' ... Onvoorwaardelijke Liefde. Hij beschrijft deze Liefde met inspirerend enthousiasme. Een avond met Michael Roads in een krachtgevende gebeurtenis. Aan het eind van de avond wil je zelf ook wat hij heeft, je wilt ook deelnemen in zijn uitstralende vreugde in het leven, en de radicale stap nemen om binnen te treden in de prachtige innerlijke wereld die hij beschrijft.’

Michael zegt het zelf zo: ‘Wij zijn Wezens van Liefde. Het is Liefde die al het leven op Aarde verbindt ... en zelfs voorbij de Aarde. Liefde is de belangrijkste factor van leven. Liefde is de reden waarom we hier zijn, de reden waarom we telkens weer incarneren, allemaal om je daarmee te verbinden en het krachtig te ervaren. Onvoorwaardelijke Liefde. En om emotioneel in balans te komen en compleet te worden in een staat van innerlijke vrijheid.

‘Kies Liefde ... bij elke gelegenheid. Elke keer dat iemand je ergert, kies Liefde. Reageer niet met negativiteit: kies Liefde. Je kan alleen met bewuste intentie voor Liefde kiezen daar Liefde nooit een gewoonte kan worden of een onbewuste daad. Als je door gewoonte overheerst wordt, ben je werkelijk aan het worstelen in je leven. Als je je focust op Liefde, trek je Liefde aan in je leven. Door bewust voor Liefde te kiezen, zal je de meest geestverruimende, werkelijk optillende transformerende keuze van je leven maken.’

Meer info over Michael Roads: www.michaelroads.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Beloven is geloven in verdoven

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.