14 juni 2013 | Vier de Liefde! Sabbatavond met Geert Kimpen en Christine Pannebakker in Groningen

Sabbatavond Christine Pannebakker

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:27880
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Geert Kimpen

Gekoppelde categorieen
Archief

Heb je behoefte aan een rustpunt in de week? Een moment dat je eraan herinnert dat niet jouw agenda het ritme bepaalt, maar dat de natuur dat al eeuwenlang doet? Een geruststelling dat er voor jou wordt gezorgd? Verlang je naar liefde tijdens een avond vol warmte?

Kom dan vrijdag 14 juni 2013 naar de sabbatavond. Een eeuwenoud ritueel met vrouwelijke en mannelijke rituelen die je weer laten voelen waarom juist jij hier bent. Een avond waarin jou weer duidelijk wordt hoe bijzonder je bent.

Een vrijdagavond met diepe gesprekken, mooie muziek, heerlijk eten. Een avond met Geert Kimpen en Christine Pannebakker die je laten ervaren hoe mooi het is om rust in te bouwen in de dagelijkse hectiek.

Het is vrijdagavond. De zon is onder gegaan. Er staan drie sterren aan de hemel. Dit is het teken dat de sabbat begint. Een dag waarop je niet hoeft te werken, een dag die bruist door de overvloed van aandacht voor elkaar en positieve daden voor de wereld. De overvloed van het leven en de natuur wordt gevierd. De eeuwenoude wet dat de natuur een perfect holistisch systeem is waarbij er genoeg is voor iedereen, als wij maar bereid zijn om te delen.

Het ritueel begint met het aansteken van twee kaarsen. Het is de taak van de vrouw om dit te doen, omdat vrouwen het licht uitstralen. De Shekina is de vrouwelijke kant van het goddelijke, die een week in ballingschap is geweest. Zes dagen lang laten we ons leiden door ambitie, doorzettingsvermogen en passie. Maar op sabbat maken we plaats voor die andere eigenschappen waar de wereld zo’n behoefte aan heeft: liefde, mededogen, troost, warmte, geduld en zorgzaamheid. De dag laat je stil staan bij liefde, vergeving, overvloed, warmte, gezelligheid en de mooiste eigenschappen van jezelf en de ander. Tijdens de sabbat doe je inspiratie op voor een week.

Je kunt deze avond nu vieren met Geert Kimpen, auteur van o.a. de bestseller De Kabbalist en Christine Pannebakker, schrijfster van o.a. Vrouwenpower. Beleef met hen een avond vol eeuwenoude symboliek, toepasbaar in het leven van nu. Om elke week stil te staan bij liefde, passie, vergeving en de mooiste eigenschappen van jezelf en de ander.

Een avond voor geliefden om weer eens echt stil te staan bij elkaar. Met momenten die je een leven lang met je mee zult dragen.

Een avond voor singles om nieuwe vriendschappen te ervaren met gesprekken voor het leven.

Een echte sabbatical voor een avond

Deze avond wilt u niet missen! Een geweldig recept voor een gegarandeerde geweldige avond!
 
Reportage Sabbatavond in Het Derde Testament van de NCRV:
Datum:
 vrijdag 14 juni 2013
 
Locatie: 
Huis De Beurs,
A-Kerkhof Zuid Zijde 4 
9711 JB Groningen
 
Programma:
  • Vanaf 18.30 uur ontvangst 
  • 19.00 uur: Beleef de sabbatavond onder leiding van de auteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker. Het sabbatritueel is inclusief twee glazen wijn
  • 20.30 uur: U kunt genieten van een heerlijk diner in buffetvorm 
  • Vanaf 22.00: Gastoptreden van Ruud Stoop, Flamencogitarist + Gelegenheid tot het voeren van mooie gesprekken over het leven 
  • 22.30 uur: Gelegenheid tot vragen aan Geert en Christine.

Dresscode: Mannen bij voorkeur in het wit, vrouwen in hun feestelijkste kleding.

Entree: 42,50 euro p.p. inclusief:

  • Heerlijk vegetarisch diner buffet - grotendeels biologisch - en Joods Challabrood,
  • Bijzonder sabbatritueel
  • Mini concert van Ruud Stoop op Flamencogitaar
  • en 2 glazen rode Rachel Wijn (overige drankjes op eigen rekening)

De prijs voor dit event ligt vaak tussen de 50 en 60 euro. Om het voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden

In verband met reserveringen voor het buffet en andere voorbereidingen is het deze keer niet mogelijk om per email te reserveren.

Bij Orongo kun je tickets voor deze avond krijgen (klik hier of op de button hieronder). Naast ideal en creditcard is er ook de mogelijkheid om per bank of met eenmalige machtiging te betalen. Zonder internetbankieren lukt het dus ook. Hou bij overschrijven via de bank met een formulier wel rekening met verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen. 

Voor deze bijzondere avond geldt een maximum van 100 personen, dus wees er tijdig bij!


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

All man's miseries derive from not being able to sit quietly in a room alone.

-- Blaise PascalBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.