13-4-11 Lezing Janet Ossebaard in Groningen: Graancirkels - de laatste loodjes tot 2012

Aldbourne UK 2007

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:11713
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Graancirkels, Archief

Graancirkels, wie heeft er niet over gehoord of gelezen? Overal ter wereld treffen we onverklaarbare patronen aan op boerenakkers. Fascinerende geometrische patronen die in korte tijd als uit het niets ontstaan. Op woensdagavond 13 april 2011 geeft graancirkeldeskundige Janet Ossebaard op uitnodiging van ONE heart  een lezing in de Huis de Beurs over dit raadselachtige fenomeen.

Naast de patronen en het plotselinge verschijnen van de graancirkels zelf, spreken ook onverklaarbare zaken eromheen tot de verbeelding. De manier waarop graanstengels zijn verbogen; sporen van extreme hitte of substanties die op aarde niet in de vrije natuur blijken voor te komen; mobiele telefoons die niet functioneren rond een graancirkel; vreemde atmosferische verschijnselen, en niet te vergeten uiteenlopende effecten op lichaam en geest.

De meeste graancirkels blijken niet door mensenhanden gemaakt. Het bewijsmateriaal hiervoor bestaat o.a. uit heldere onderbouwingen, ooggetuigenverslagen, plus talloze unieke foto's van de effecten van graancirkelenergie op mensen, dieren, bodem, planten en apparaten.

Graancirkelonderzoek
Drs. Janet Ossebaard houdt zich intensief bezig met graancirkelonderzoek. Ze verrichtte veel veldwerk aan graancirkels in Nederland, Engeland en Duitsland en (co-)produceerde vier documentaires over het graancirkelfenomeen. Ook schreef ze het boek 'Graancirkels, een wereldwijd mysterie' (2000), nam ze deel aan een studieproject van de Universiteit van Utrecht waarbij graancirkels werden onderzocht met infrarood thermografie, won ze de Frontier Award voor haar bijdrage aan de grenswetenschappen in Nederland, en is ze voorzitter van het Dutch Centre for Crop Circle Studies.

Graancirkels en 2012
In haar lezing legt Janet Ossebaard de link bloot tussen graancirkels en 2012: het 'eindjaar' van de Mayakalender. Vele honderden graanformaties hebben door de jaren heen boodschappen gecommuniceerd die met de Maya-profetieën te maken hebben, en recentelijk ook vaker Hopi-profetieën. Boeiende onderwerpen als deze, maar ook 'wormholes', doorgangen tussen verschillende ruimtelijke dimensies, tijdreizen en nieuwe astronomische ontdekkingen komen in deze lezing aan bod. Een spannend verhaal in een presentatie waar lang over nagepraat zal worden...

Janet ossebaard

Graancirkels - de laatste loodjes tot 2012

Woensdag 13 april 2011

 van 19.30 tot 22.00 uur

Huis de Beurs

Aa Kerkhof ZZ 4 te Groningen

Entree € 10,-

Reserveringen: Klik hier of stuur een mail aan [email protected] (om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden te reserveren)

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van ONE heart en ontvang updates over nieuwe evenementen (dit is een andere nieuwsbrief dan die van Earth Matters). Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van vier kinderen en woon in Drenthe.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Nodig regelmatig vrienden en bekenden uit voor authentieke dialogen over dingen die er toe doen. Mediteer samen en deel elkaars dromen, passies en obstakels. Creëer een nieuwe cultuur van ridders die een nieuw paradigma vormgeven.

Tijn Touber, Nederlands schrijver en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.