Brief aan iedereen die ik ken

The twin towers smoking on 911

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8894
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Willen wij weten

Gekoppelde categorieen
Willen wij weten, Eigen producties

Groningen, zondag 7 oktober 2007

Beste familie, vrienden, bekenden, buren, mede leerlingen, relaties en collega’s,


Deze brief schrijf ik aan iedereen die ik ken met een bijzondere reden. Het is namelijk zo dat ik in het afgelopen jaar verbazingwekkende ontdekkingen heb gedaan en ik voel de behoefte om jullie daar deelgenoot van te maken.

Waar gaat het dan om? Het is een uitzonderlijk en bizar verhaal. Het gaat enerzijds om verbijsterende praktijken die zich op dit moment voltrekken en anderzijds om ontdekkingen in de wetenschap die beide jammerlijk buiten de media gehouden worden.

Ik begrijp dat ik deze statements niet kan maken zonder mijn geloofwaardigheid er mee op het spel te zetten. Er is echter een grote bewijslast van vele betrouwbare en moedige personen waar ik ook naar zal verwijzen. Ik moedig aan om mij niet te geloven, maar zelf onderzoek te doen.

World Trade Center
Wat er op 11 september 2001 is gebeurd staat in ieders geheugen gegrift. Omdat de media er zoveel aandacht aan heeft besteed denken we precies te weten wat er gaande was. Ik moedig je aan om dat nog eens te herzien. Rond de gebeurtenissen op 11 september 01 is er heel veel en overweldigend duidelijk bewijsmateriaal dat zowel WTC 1 en 2 als WTC 7 door explosieven naar beneden zijn gehaald, een inside job1.

Er circuleren talloze documentaires op internet waarvan “Loose change” met miljoenen hits en ondertiteling in meer dan 30 talen wel de bekendste is. Als entree in deze materie raad ik 9/11 Mysteries2 aan. Dat is een anderhalf uur durende documentaire met Nederlandse ondertiteling die te zien is op http://google.video.nl bevat duizelingwekkend beeldmateriaal, getuigenverklaringen, experts etc. die ernstige vraagtekens zetten bij het officiële verhaal rond 11 september. Ik nodig je uit om zowel het officiële verhaal als deze documentaire niet voor zoete koek aan te nemen. Neem in ieder geval kennis van het volledige spectrum aan feiten en zienswijzen en vorm je eigen mening. Vraag je ook af waarom dit soort beeldmateriaal niet in de media verschijnt.

Klik op de pdf om de gehele brief te lezen.


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wetenschappers hebben bewezen dat het onmogelijk is om bij vérspringen een grotere afstand te behalen dan tien meter, maar ik luister niet naar zulke praatjes. Dergelijke gedachten hebben de neiging om zich in je voeten te nestelen.

Carl Lewis, Amerikaans atleetBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.