Het verhaal dat DNA ons wil vertellen

DNA - Blue

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12486
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Willen wij weten

Gekoppelde categorieen
DNA, Willen wij weten, Eigen producties

Er is een groeiende groep wetenschappers en schrijvers die met het onderzoek naar DNA (Desoxyribo Nucleic Acid) buiten de gebaande paden treedt en dat heeft een verassend en intrigerend beeld opgeleverd. Hun onderzoeken hebben keihard wetenschappelijk bewijs opgeleverd dat bevestigt wat mystici al duizenden jaren zeggen, namelijk dat het leven wordt bestuurt door een intelligente kracht die de gehele kosmos doordringt.

Volgens David Wilcock (www.divinecosmos.com) is alles wat we weten over DNA is aan het veranderen. Er zijn nieuwe onderzoeken verschenen die zijn hypothese - dat DNA, en het leven zoals we dat kennen, is samengevoegd door een universeel energieveld dat bewust lijkt te zijn – ondersteunen. O.a.:

  • onder normale omstandigheden in de ruimte vormen zich spontaan DNA-achtige helixen
  • "Junk DNA" blijkt nu net zo actief te zijn als de genen, daarmee alle wetenschappelijke modellen over DNA overhoop gooiend
  • Simpele organismen evolueren spontaan na bestraling met een speciale vorm van licht

Volgens het Darwinistische model verloopt de evolutie geleidelijk en dat zou je dus ook moeten terug zien in fossielen. Niets blijkt minder waar! De paleontologen David Raup and John Sepkoski van de universitteit van Chicago hebben kortgeleden ontdekt dat er in de fossielen een evolutionaire cyclus opgetekend ligt van 26 miljoen jaar (http://www.pnas.org/cgi/content/abstract/81/3/801). In hun onderzoek waren ze hier echter niet naar op zoek en in hun moeite om het tegendeel te bewijzen werd het trapsgewijze beeld zelfs alleen maar duidelijker. Door dr. Rohdes zijn er inmiddels nog grotere cycli ontdekt. Zijn cyclus voorspelt dat we vlak voor zo’n evolutionaire uitbarsting zitten.

In dat licht is het interessant te noemen dat David Wilcock samen met Richard Hoagland heeft ontdekt  dat ons gehele zonnestelsel – niet alleen onze eigen kleine planeet – momenteel diepe, nooit-eerder-vertoonde fysieke veranderingen ondergaat. Hieronder volgt een beknopt overzicht (het topje van de spreekwoordelijke ijsberg) van een uiteenlopende reeks van significante voorbeelden, allemaal gepubliceerd in de kanalen van de gevestigde wetenschap.

Zon Meer activiteit sinds 1940 dan in de laatste 1150 jaar, gecombineerd
Mercurius Onverwacht poolijs ontdekt, samen met  een verassend sterk intrinsiek magnetisch veld voor een zogenaamd “dode” planeet
Venus 2500% toename helderheid van straling en aanzienlijke atmosferische veranderingen in minder dan 30 jaar.
Aarde Substantiële en onmiskenbare wereldwijde weers- and geofysische veranderingen
Mars “Global Warming,” heftige stormen, verdwijning van de poolijskappen
Jupiter Meer dan 200% toename in helderheid van omringende plasma wolken
Saturnus Grote afname omloopsnelheid van equatoriale straalwinden in 20 jaar vergezeld door verassende golven van röntgenstraling van de evenaar
Uranus “ENORME veranderingen” in helderheid, toegenomen wolkenactiviteit
Neptunus 40% toegenomen in atmosferische helderheid
Pluto 300% toegenomen in atmosferische druk, zelfs nu Pluto verder van de zon wijkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dit materiaal is al ongeveer 10 jaar beschikbaar, maar het was nog nooit samengebracht tot een beeld van een “systeem in significante verandering”. Het is uitgebreid (in het Engels) te bestuderen in hun rapport: Interplanetary Day After Tomorrow (www.enterprisemission.com). Daarin schetsen ze ook een nieuw wetenschappelijk model dat, voor het eerst, deze gelijktijdige interplanetaire veranderingen samenhangend uitlegt door een fundamenteel nieuwe natuurwetenschap - één die voorspelt dat er nog grotere afwijkingen aan zitten te komen…

Een hoogfrequente energie stroomt door planeten waardoor ze helderder, heter en magnetischer worden. Die zelfde energie stroomt op dit moment ook door ons lichaam en DNA. Voor ons heeft dat net zulke gevolgen als voor de planeten. Onze gedachten worden bijvoorbeeld magnetischer. Het duurt niet meer zo lang als dertig jaar geleden voordat gedachten zich manifesteren, of die nu bekrachtigend of beperkend zijn. Het lijkt erop dat de evolutie in een behoorlijke turboversnelling zit. In het universum van vrije wil bepalen we zelf waar die heen gaat, alleen stil staan is er niet meer bij.

Deze synthese wordt ook ondersteund door Ayshayana Deane (www.azuritepress.com).  Over de werking van DNA doet zij in haar boekenserie de Voyagers een kosmisch boekje open. Ze legt daarin op onnavolgbare wijze uit dat de manier waarop ons DNA is gestructureerd bepaalt hoe we de werkelijkheid - ons lijf en alles wat we zien - letterlijk ervaren. Wetenschappers zeggen dat er ongeveer 4 tot 6% van ons DNA actief is en de rest zou afval zijn, het zogenaamde junk DNA. Het blijkt dat dit juist ons potentieel is en het actieve percentage legt feitelijk bloot hoe ver we afgeweken zijn van ons geboorterecht. Des te meer DNA is geactiveerd, des te meer we kunnen ervaren van de multidimensionale werkelijkheid met zijn heilzame vruchten. Het pad van loutering is hiervoor onvermijdelijk, een biologisch wetenschappelijke noodzakelijkheid. Niemand kan een deel van zijn proces overslaan, maar er zijn zeker mogelijkheden om dat te versnellen. Onder andere de Freedom teachings, gebaseerd op Keylontic science (www.keylonticdictionary.org) bieden daarvoor uitkomst. Voyagers geeft naast veel wetenschappelijke vergezichten - waar de wetenschappers met lef een mooie leidraad aan zouden kunnen hebben - ook inzicht in de agenda’s van de verschillende buitenaardse rassen en hoe en waarom er met ons DNA is geknoeid om soms juist een degeneratieve lijn te bewerkstelligen.

Cellulaire activeringen zullen uiteindelijk resulteren in de herstructurering van het lichaam en bewustzijn en het levensdrama naar een hoger niveau van vrede, harmonie, gezondheid en welbevinden tillen. Het proces om daar te komen kan echter heel verraderlijk zijn. Ze schrijft: “Het leren richten van mentale energie plus de vrijgekomen energieën van gedachtepatronen zal voor iedereen op deze planeet in de nabije toekomst een noodzakelijkheid worden om te overleven, of je nu op het spirituele pad bent of niet. Door  spiraalsgewijze uitlijning van sterrenstelsels, planetaire activeringen en directe beïnvloeding van het stelsel van magnetische velden rond de aarde zal iedereen cellulaire activeringen ondergaan.”

Bruce Lipton (www.brucelipton.com) was professor aan de Princeton University en heeft 40 jaar lang onderzoek naar stamcellen gedaan. Zijn experimenten hebben tot in detail de mechanismen onderzocht hoe cellen informatie ontvangen en verwerken. Daaruit blijkt dat genen en DNA onze biologie NIET beheersen maar dat ons DNA gestuurd word door signalen van buiten de cel, inclusief energetische boodschappen die uit onze positieve en negatieve gedachten voortkomen. Ook dit onderzoek laat zien dat onze lichamen kunnen veranderen als we ons denken hertrainen. Op universiteiten wereldwijd wordt vandaag de dag nog de oude genenleer gedoceerd en dat terwijl er vanaf 1995 al onomstotelijk wetenschappelijk bewijs ligt dat het tegendeel bewijst. In de video “The New Biology – Where Mind and Matter Meet” (www.willenwijweten.nl/dna.htm) neemt Bruce Lipton je mee langs de nieuwe ontdekkingen van de wetenschap en krijg je een indruk waarom dat veelal buiten de gevestigde wetenschap en media wordt gehouden.

In dit artikel zijn slechts kleine onderdelen van het brede aanbod aan samenhangend gedachtegoed belicht. Op www.willenwijweten.nl vind je van David Wilcock en Bruce Lipton diverse audio- en video-interviews waarin ze de Ohh en de Ahh van de ontdekkingen héél goed over kunnen brengen. Het betere puntje-van-je-stoel werk!

Alle drie wijzen ze op de verantwoordelijkheid voor ons eigen gedachtegoed, dat de sleutel is om onze perceptie van de werkelijkheid te verruimen. Daarmee hebben we een wetenschappelijke stok achter de deur om ons van beperkende gedachten te bevrijden en gelukkig te zijn!

Arjan Bos

Klik op de pdf om het hele artikel te lezen dat in maart 2008 in het tijdschrijft Spiegelbeeld verscheen.


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt niet spelen met het dier in je zonder het dier helemaal te worden, met de leugen niet spelen zonder het recht op de waarheid te verliezen, met de wreedheid niet spelen zonder de zachtheid van je gemoed kwijt te raken. Wie zijn tuin schoon wil houden reserveert geen grond voor onkruid.

Dag HammarskjöldBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.