Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox

Wizardbox

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6600
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Inspiratie, Boeken, Kinderen

(Advertorial | Orongo | Alchemia) Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox is naast een spannend boek ook een hele leuke manier om de tovenaar in jezelf te ontdekken. Zowel voor kinderen als voor volwassenen met een kinderhart…

Via de magische ingrediënten uit de Wizardbox kom je in de bijzondere wereld van Maggy Mulder. Er zijn 14 stappen en dus 14 magische ingrediënten. Vier hiervan komen uit Iqésia en zitten al in de Wizardbox. De rest verzamel je zelf in je eigen persoonlijke Wizardbox, je eigen schatkist, waar je dierbare en magische spulletjes in kan verzamelen.

Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox

  • Box
  • Boek (hardcover 160 pagina's)
  • 4 magische ingredienten
  • 1 geheim ingredient

EEN KADO VOL MAGIE!

Misschien ken je de Wizardbox nog, enige jaren geleden zijn we hiermee begonnen. Toen zat er nog geen boek bij. Daarna ben ik een schrijfster tegengekomen (Rosalinda Weel) en ze heeft op basis van het concept een prachtig toverboek geschreven met als titel Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox. Het boek en de box komen volgende week uit. Vanaf nu bestelbaar en leverbaar vanaf 18 november. In een limited edition van 500 gesigneerde exemplaren. 

HOE IS DE WIZARDBOX ONTSTAAN

Als kind wilde ik tovenaar worden, geen brandweerman of voetballer... Ik ging altijd schatzoeken met een vriendinnetje in de bossen waar ik woonde. Omdat we nooit een schat vonden, hebben we toen besloten zelf een schatkistje te begraven dat we zelf hadden gemaakt. We stopte daar een haar van onszelf in, wat takjes, steentjes en muntjes e.d. Dit is de basis geweest van het idee van de Wizardbox.

WAT IS DE WIZARDBOX

Maggy Mulder en het geheim van de Wizardbox is naast een spannend boek ook een hele leuke manier om de tovenaar in jezelf te ontdekken. Zowel voor kinderen als voor volwassenen met een kinderhart… Via de magische ingrediënten uit de Wizardbox kom je in de bijzondere wereld van Maggy Mulder. Er zijn 14 stappen en dus 14 magische ingrediënten. Vier hiervan komen uit Iqésia en zitten al in deWizardbox. De rest verzamel je zelf in je eigen persoonlijke Wizardbox, je eigen schatkist, waar je dierbare en magische spulletjes in kan verzamelen.

DE DROOM

Dit is een droom die na heel lang wachten uitkomt.

 
 

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Niet op elk doofpotje past een dekseltje.

LoesjeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.