U kunt veel meer dan u denkt - Wat u zelf kunt doen om uw kind gezond te houden

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:11957
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Media en agenda, Boeken, Farma, Vaccinaties, (Verborgen) nieuws, Voeding, Ziekte, Bewustzijn, Kinderen, Opvoeden

(Succesboeken | Hans Moolenburgh sr.) In ruim vijftig jaar artsenpraktijk heeft dr. Hans Moolenburgh sr. de klachten van kinderen zien veranderen. Waar vroeger wonden en 'standaard'-kinderziekten het beeld bepaalden, hebben in de loop der jaren welvaartsziekten de overhand gekregen: leukemie, suikerziekte, een breed scala aan allergieën, voedselintolerantie, hyperactiviteit en autisme. Kinderen lijken steeds minder weerstand te hebben.

Wat is er aan de hand?

Aan de hand van tientallen praktijkvoorbeelden laat dr. Moolenburgh zien dat het tijd wordt om verder te kijken dan de symptomen en de oorzaken aan te pakken. Juist de goedbedoelde vaccinaties blijken niet zelden grote schade in een kind aan te richten. Moderne technieken en producten - van onzichtbare straling tot geraffineerde suikers en kunstmatige toevoegingen in ons eten - hebben een negatieve invloed op de gezondheid van onze kinderen.

Dr. Moolenburgh geeft iedere ouder de middelen in handen om zijn of haar kind gezond op te laten groeien. Dat maakt dit boek onmisbaar voor alle ouders.

BookcoverOverige productinformatie:
ISBN: 9789047706069
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 25,95
Om te bestellen klik hier

Over de auteur:
Hans C. Moolenburgh sr. (1925) hield ruim vijftig jaar praktijk als arts. Hij Hans Moolenburgh sr.specialiseerde zich in de behandeling van kankerpatiënten en van kinderen met vaccinatie bescha di - gingen en overgevoeligheden voor voedsel en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Daarbij zocht hij niet alleen oplossingen in de reguliere medische wetenschap, maar maakte hij ook dankbaar gebruik van talloze complementaire behandelingen, puttend uit het brede scala van de terreingeneeskunde.

Eerder publiceerde hij onder andere U kunt meer dan u denkt, Ziekte als lot en kans, Op je gezondheid en Fluor? Liever niet! Nog steeds wordt Moolenburgh internationaal geroemd en om raad gevraagd over de geva ren van fluoridering, de gevolgen van vaccinaties en complementaire kankertherapieën.

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De nieuwe mens zal een luisterende mens zijn, of niet zijn.

Joachim-Ernst Berendt, Duits muziekspecialistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.