Kom in de zomervakantie avontuurlijke kunstwerken maken in Egmond aan Zee

Korenhofje

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5876
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Korenhofje

Gekoppelde categorieen
Agenda, Kinderen, Media en agenda

“Het Korenhofje” organiseert creatieve avontuurlijke belevingsdagen in de natuur voor kinderen. Zij wordt geleid door Anne Eva Korenhof. Anne Eva is orthopedagoge en werkt sinds jaren met kinderen en ouders. 

Deze zomer zijn er 4 verschillende themadagen: Pijl en Boog maken, een Mandala weven, een Krachtstok maken en een Vlieger maken.

“Je gaat met een klein groepje kinderen op pad. De BOLDERKAR gaat mee, gevuld met alles wat we nodig hebben die dag. Je zoekt een mooi plekje in de DUINEN of op het STRAND. Je bouwt samen met elkaar een TENT van doek, stokken en touw. Dan ga je aan de slag. Je maakt een PIJL EN BOOG van wilgentakken en touw. Of je weeft een MANDALA; in een raamwerk van houten stokjes weef je met wollen draad in alle kleuren van de regenboog een prachtig patroon. Of je maakt een KRACHTSTOK met veertjes, schelpen, grassen en alles wat je vindt om jouw stok bijzonder te maken, net zoals de indianen deden. Of je maakt een VLIEGER van mooie kleuren papier …. hopen dat er wind staat! En natuurlijk is er tijd om te SPELEN met elkaar en je pas gemaakte kunstwerk. Of een DUIK te nemen in ZEE, een ZANDKASTEEL te bouwen, met het SCHEPNET waterdiertjes zoeken …. Of, heb jij nog een idee?”

23 of 30 juli                            9.30 – 16.00 uur          PIJL EN BOOG

25 juli, 1 of 8 augustus            9.30 – 16.00 uur          MANDALA WEVEN

26 juli of 2 augustus                9.30 – 16.00 uur          KRACHTSTOK

27 juli, 6 of 13 augustus          9.30 – 16.00 uur          VLIEGER

De belevingsdagen zijn voor kinderen vanaf 7 jaar. Maximaal 6 deelnemers per dag. Investering bedraagt € 38,50 per dag inclusief materiaal, gezond eten en drinken. Kom je samen met je broer of zus, of wil je met meerdere dagen meedoen dan krijg je € 8,50 korting.

Bij slecht weer is er de mogelijkheid om de activiteiten binnen te doen.

ADRES: Wilhelminastraat 48, 1931 BS Egmond aan Zee. TEL.: 06 28156138. EMAIL: [email protected] |  www.facebook.com/Korenhofje

Voor aanmelden en vragen: stuur een mail en vermeld daarin je telefoonnummer dan word je spoedig teruggebeld. 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.