Interview Isabelle Hofstra: een moeilijk kind is een kind in moeilijkheden

Isabelle en Arjan

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14561
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Interviews, Bewustzijn, Opvoeden, Kinderen, Inspiratie

(Earth Matters | door Arjan Bos) Isabelle Hofstra geeft voor ouders en professionals die met kinderen werken, cursussen zoals 'Luisteren naar kinderen, Huilen boos zijn, ruzie maken en de pubercursus gesloten wegens verbouwing.

Als Kindertolk werkt ze met de ouders alleen, om te kijken wat hun kind mogelijk spiegelt. Levensvragen kan Isabelle prachtig en invoelend verwoorden in de korte verhalen die ze schrijft waarvan er een aantal op Earth Matters zijn verschenen.

Ze verzorgt ook lezingen over de Gordon methodiek en in september sprak ze bij ons over Hoog Sensitieve kinderen, een gave en opgave!

In dit hartverwarmende interview geeft Isabelle haar blik op hoog sensitiviteit, emoties bij kinderen, het gedragsraam en nog veel meer.

Bekijk ook de website van Isabelle Hofstra: harttothart.nl

Bron: Earth Matters

06-09-17 Haren | Interactieve Lezing: Hoog Sensitieve kinderen, gave en opgave! | Isabelle Hofstra from Earth Matters on Vimeo.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zorg ervoor dat je gedachten, woorden en daden in overeenstemming zijn: op één lijn. Werk jezelf niet tegen door het ene te denken, het volgende te zeggen en weer iets anders te doen.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.