Esther van Fenema - Misbruikslachtoffer Robert van de Luitgaarden

still video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4472
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Bewustzijn, Kinderen, Geografisch, Nederland

(Cafe Weltschmerz) Een bijzonder gesprek door psychiater Esther van Fenema met het misbruikslachtoffer Robert van de Luitgaarden. Van de Luitgaarden is een door de overheid erkend slachtoffer. Hij ontving een bijna maximale schade vergoeding. Zijn hele leven staat in het teken van de zoektocht naar gerechtigheid.

Zijn dagen vult hij met het uitpluizen naar de seksuele netwerken en zoekt hij schreeuwend hulp voor de erkenning van dat werk. Hoewel we de authenticiteit van Van de Luitgaarden en zijn achtergrond volledig vertrouwen, hebben wij geen kennis genomen van zijn materiaal en daarmee geen zicht op de kwaliteit en waarde van zijn onderzoek.

Wel wilden wij hem een hand toesteken om zijn verhaal te doen en wellicht iemand op het idee brengen, hem als ghostwriter te ondersteunen. Het is een gruwelijk verhaal.
Bron:
 Cafe Weltschmerz  Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

There are many aspects to success; material wealth is only one component. ...But success also includes good health, energy and enthusiasm for life, fulfilling relationships, creative freedom, emotional and psychological stability, a sense of well-being, and peace of mind.

Deepak ChopraBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.