Yolanda Yogapanda: Een Waarheid, Vele wegen

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4855
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Amazon

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn, Kinderen

(Light on Conspiracies) Een prachtig kinderboek geschreven door onderzoeksjournalist en Raja Yoga docent Ole Dammegård, gebaseerd op de leringen van Patanjali, Swami Satchidananda en Sai Baba. Het gaat over een zeer slimme en wijze kleine pandabeer, Yolanda Yogapanda.

Samen met haar beste vriendjes, de olifant Sam Slurf en Leopold de gestreepte leeuw, komt ze voor verschillende uitdagingen te staan. Uitdagingen waar Yolanda Yogapanda steeds bijzonder goede oplossingen voor heeft. Yolanda Yogapanda verkreeg haar wijsheid uit de oude yoga filosofie.

Een innerlijk avontuur met kleine Yolanda Yogapanda is nu beschikbaar in het Nederlands op Amazon.

Overige informatie:
Auteur: Ole Dammegård
Vertaling: Natasja Depassé
ISBN: 978-1540731333
Prijs:10,95
Om te bestellen klik hier

Over de auteur
Ole Dammegård, bekroond met de Praag Vredes Prijs 2016, is auteur, voormalig journalist en onderzoeker. Hij is een expert op het gebied van politieke moorden en valse vlag aanslagen.
Hij heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het onderzoeken en achterhalen van de waarheid over de moord op onder andere de Zweedse premier Olof Palme, John F. Kennedy, Robert Kennedy en Martin Luther King Jr. Hij heeft ook vele terroristische aanslagen onderzocht zoals 9/11, Oklahoma City, de Boston bomaanslagen en de aanslagen in Parijs en Nice.

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Maak je los uit geestelijke slavernij. Niemand anders dan jijzelf kan je gedachten bevrijden.

Bob Marley, Jamaicaans zangerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.