Gelukkig ben ik niet de enige - Maak van schaamte en kwetsbaarheid je kracht

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7384
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn, Mannen, Vrouwen, Gezondheid

(Advertorial | Succesboeken) De zoektocht naar perfectie is vermoeiend en onverbiddelijk. We besteden te veel kostbare tijd en energie aan het creëren en in stand houden van zorgvuldig bewerkte versies van onszelf. Waarom is dat zo? Waarom doen we zoveel moeite om de schijn op te houden? 

In Gelukkig ben ik niet de enige begint Brené Brown een belangrijke nieuwe dialoog waarmee ze de lezer wakker schudt om zichzelf, en anderen, te accepteren. Op basis van jarenlang onderzoek en honderden interviews komt Brown met een belangrijke waarheid: het zijn júíst onze onvolmaaktheden die ons met elkaar verbinden. 

Aan de hand van persoonlijke verhalen en voorbeelden uit haar onderzoek legt Brown het grote verschil uit tussen schuld en schaamte en hoe deze emoties ons dagelijks gedrag op vele manieren beïnvloeden.


Overige productinformatie:
300 pagina's 
ISBN: 9789400504295 
Uitvoering: Softcover
Auteur: Brené Brown
Prijs: € 19,95 
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth-Matters maakt wekelijks een keuze uit boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth-Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth-Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

 Bron: Succesboeken.nl, OWN TV


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik weet niet wat ik aan moet met moraal, het enige wat ik weet is wat goed voelt.

Brad Pitt, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.