21 mei | Lezing Christine Pannebakker | Vloeibare seksualiteit - Wat zou jij doen met een week totale vrijheid? | Groningen

Christine

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:24520
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Boeken, Bewustzijn, Vrouwen, Seksualiteit, Mannen, ONE heart

(ONE heart) Dit voorjaar verscheen bij de Arbeiderspers de roman De week van Christine Pannebakker. De zoektocht van een vrouw naar ultieme vrijheid. Ze ontdekt zichzelf opnieuw via de vrouwelijke seksualiteit.

Op woensdag 21 mei geeft Christine Pannebakker een lezing over de ontwikkeling van de seks. Van extatische vruchtbaarheidsfeesten naar onderdrukking. Maar de vrouw is terug, als female warrior. Met vloeibare seksualiteit, die meegaat in de flow van het leven.

Over De week: 'Meesterlijk! Wat een intens, sexy, spannend, interessant, zinderend, emotioneel, wijs en hilarisch boek. Ik wil naar Parijs. Ik wil naar Rome. Ik wil een avocado-limoenshake. Ik wil seks. Nu!'

'Christine is de Nederlandse Bridget Jones',
Cosmopolitan

'Een prachtig staaltje proza dat je raakt in je hoofd, hart en onderbuik.'
FNV

'De week is een een bijwijlen donker, pyschologisch boek over een vrouw die er naar snakt haar geheimen verlangens te leven. Ook als dat betekent dat al haar zekerheden op losse schroeven komen te staan. Intrigerende roman.'
MetroChristine Pannebakker

Vloeibare seksualiteit - Wat zou  jij doen met een week totale vrijheid?

Woensdag 21 mei 2014

van 19.30 tot ca 22.30 uur

Locatie
Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4 
9711 JB te Groningen 

Entree: € 10,- p.p.
Studenten: € 5,- p.p. (alleen op vertoon van studentenpas)

Reserveringen: Stuur een mail aan [email protected] of

koop een kaartje via Orongo
 Wil je de lezing graag bijwonen maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing 2 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per jaar). Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected]Over het boek De Week:

'Zeven dagen vrijheid. Zonder ooit te vertellen wat je hebt gedaan. 

Durf jij dat aan?'

Cleo is een munttheemoeder. Op terrassen vertelt ze aan vriendinnen al haar wensen en verlangens; dromen die ze allang niet meer leeft. Alsof ze zelf onzichtbaarder wordt elke keer als de takjes het water lichtgroen kleuren.

Tot die ene vraag wordt gesteld: Wat zou jij doen met één week totale vrijheid? Ze stelt haar partner De Week voor. 'Vrijheid is een illusie, dat zul je vanzelf ontdekken', voorspelt haar echtgenoot als ze hem De week voorstelt. Maar ze luistert al zo lang niet meer dan hem dat zijn dreigende toon haar ontgaat.

Dag na dag ontdekt ze nieuwe vrijheid in zichzelf en raakt ze meer en meer zekerheden kwijt. Tot ze beseft dat elk fundament is weggeslagen. En is er dan nog een weg  terug? 

 Over Christine Pannebakker:

Christine Pannebakker publiceerde in 1994 Singles, het boek beleefde drie keer een herdruk.
Met Wie ben ik kreeg ze echt vleugels. Deze persoonlijke zoektocht inspireerde lezers om
antwoorden te vinden en daarmee hun eigen leven te creëren. Wie ben ik bereikte de 25ste
plek van de Libris top 100 Best Verkocht over 1997. En kreeg een vervolg in Wie ben ik-dagen met lezingen en workshops. Na een oproep in het tijdschrift Margriet kwamen er 15.000 reacties binnen van lezeressen die een dag wilden meemaken. Met dit blad maakte ze ook twee jaar lang De Spirituele Margriet. 

Na het succes van Wie ben ik volgde het Wie ben ik-werkboek en Wie ben ik-in de liefde en Vrouw en geld, een actieplan voor financiële vrijheid dat ze schreef met Europees Moneycoach Bodo Schafer.

Jarenlang werkte ze voor de Belgische kwaliteitskrant De Standaard. Ze maakte voor het wekelijkse magazine de serie De Biotoop en Jonge Helden. De series werden door de lezers bekroond met de titels: Meest Gelezen en Gewaardeerd. Daarnaast werkte ze voor tijdschriften. Ze vloog voor Miljonair naar de meest luxe oorden in de wereld, interviewde wereldsterren voor Viva, schreef voor glossy's als Villa d'Arte, deelde kennis in Onkruid, stond mee aan de wieg van Kidsweek en kreeg een vaste rubrieken in bladen als Happinez, schreef columns voor Happikidz en de Duitse Happinez.

Op tweede kerstdag 2002 werd ze moeder van dochtertje Zonneke. Zij was de inspiratiebron om de wereld rond te reizen op zoek naar antwoord op de vragen: wie wil ik zijn als moeder en wat wil ik voor mijn kind? Het resulteerde in haar boek Het mama masterplan. Neale d. Walsh zei hierover: 'Dit is het boek dat de wereld nodig heeft.' Ook organiseerde ze met J/M Mama Masterplandagen. 


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik geloof dat wat Jezus en Mohammed en Boeddha en al die anderen hebben gezegd, juist was. Het is alleen verkeerd vertaald.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.