Jiddu Krishnamurti - Bevrijd van het bekende

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8454
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn, Gnosis, Mannen, Vrouwen

(Advertorial | Succesboeken) Bevrijd van het bekende is een van Krishnamurti's meest toegankelijke werken. In dit boek onthult hij hoe we onszelf radicaal en direct kunnen bevrijden van de tirannie van het verwachte. Door onszelf te veranderen kunnen we de structuur van de samenleving en onze relaties veranderen. De grote behoefte aan verandering en de erkenning van de mogelijkheid ervan vormen een essentieel onderdeel van de boodschap van dit belangrijke boek.

De grote behoefte aan verandering en de mogelijkheid ervan zijn de kern van wat Krishnamurti in dit boek te zeggen heeft. Krishnamurti schrijft: 'Om problemen te begrijpen en er vrij van te zijn hebben we veel hartstochtelijke en standvastige energie nodig, niet alleen fysieke en intellectuele energie, maar een energie die niet afhankelijk is van een of ander motief of psychologische stimulus of drug.'

Krishnamurti laat zien hoe mensen zichzelf radicaal en direct kunnen bevrijden van de tirannie van het verwachte, ongeacht hun leeftijd - wat de deur opent voor een transformatie van de samenleving en van hun relaties.

In Bevrijd van het bekende, een selectie uit Krishnamurti's toespraken en gesprekken, komen veel belangrijke thema's uit zijn leer aan de orde. De hoofdstukken zijn getiteld 'Over onszelf leren', 'Het najagen van genot', 'Rechtvaardiging en veroordeling', en 'De verspilling van energie'.

bookcover
Overige productinformatie:

144 pagina's 
ISBN: 9789045315935 
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 16,95 
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth-Matters maakt wekelijks een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt ontvangt Earth-Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth-Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken.nlGeplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het probleem van vandaag de dag is niet de atoomenergie, maar het hart van de mens.

Albert EinsteinBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.