Buskruit met muisjes - Alles wat je (niet) wilt weten over het krijgen van een baby

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:13354
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Kinderen, Opvoeden, Mannen, Vrouwen, Seksualiteit, Media en agenda, Boeken, Gezondheid, (Verborgen) nieuws

(Succesboeken | Nina Veeneman-Dietz & Noor Schutte-Kerckhoff ) Met dit boek zullen de laatste weken van de zwangerschap, maar vooral die eerste maanden met de baby minder onzeker, minder stressvol en misschien zelfs minder pijnlijk zijn. Dit boek is namelijk anders dan alle andere boeken.

Geschreven door drie moeders van in totaal negen kinderen is het een naslagwerk voor iedere moeder die (weer) door die eerste heerlijke, maar ook onzekere tijd gaat als de kraamhulp de deur achter zich dicht heeft getrokken.

Met een lBookcoverichaam vol hormonen, kraamtranen van geluk, enorme borsten en eventueel bevallingsleed, kun je best wat tips en trucs kunt gebruiken. Je moeder is het in de meeste gevallen allemaal al lang vergeten en je zus of beste vriendin durft geen ongevraagd advies te geven en zegt pas achteraf dat dit-en-dat beter zus-en-zo had moeten aanpakken.

En je partner? Ja, niet om het een of ander, maar die zit er toch niet op te wachten om een boek te lezen over bevallingen, baby s en hormonen? aan je partner gedacht, hoor. Voor hem staat alleen het broodnodige in blauwe kaders, zodat hij niet helemaal onvoorbereid zal zijn. Neem je tijd om het te lezen en als het zo ver is, pak je het er weer bij en haal je de voor jou relevante dingen eruit.

Overige productinformatie:
204 pagina's
ISBN: 9789400503052
Uitvoering: Hardcover
Prijs: € 19,95
Om te bestellen klik hier

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.

Aldous Huxley, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.