Natuurlijke cosmetica zelf maken - Crèmes, shampoos, zeep, scubs, reukwater: 100 recepten voor een complete lichaamsverzorging van top tot teen

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:17499
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, Zelfvoorziend leven, Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Bewustzijn, Vrouwen

(Cyrille Saura Zellweger) Uw eigen natuurlijke cosmetica maken, dat is gemakkelijker dan u denkt en leuk om te doen! De materialen en de bereidingswijzen komen regelrecht uit de keuken en de producten zijn een feest van texturen, geuren en kleuren die alle zintuigen op scherp zetten.

Op deze manier kunt u de samenstelling van uw cosmetica zelf bepalen. Bovendien hebt u altijd verse producten bij de hand doordat u steeds kleine hoeveelheden bereidt. U bespaart er een hoop geld mee en hebt meteen de perfecte cadeautip voor familie en vrienden: verzorgingsproducten die met veel liefde en op maat gemaakt zijn.

Maar het grootste plezier blijft het gebruiken van deze zelfgemaakte cosmeticaproducten, die zo heerlijk natuurlijk aanvoelen. Op die manier wordt uzelf verwennen een echt feest!

BookcoverOverige boek informatie:
120 pagina's
ISBN: 9789044726640
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 15,95
Om te bestellen klik hier


Over de auteur:
Cyrille Saura Zellweger is bekend om haar ambachtelijk bereide natuurlijke cosmetica. Ze werkt en geeft les in Genève, waar ze haar eigen cosmeticamerk, Wild and Wise, heeft opgericht en waar ze workshops geeft.

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn moeder zei tegen me: "Als je soldaat bent, wordt je generaal. Als je monnik bent, word je de paus." Maar ik was schilder en werd Picasso.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.