Programmeer je lichaam op afvallen

Programmeer je lichaam op afvallen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:11034
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Voeding, Boeken, Gezondheid

Wanneer je wilt afvallen, dan moet je lichaam daar ‘ja’ tegen zeggen. En je lichaam kan ‘ja’ zeggen wanneer je het daarop programmeert. Wat zijn je onbewuste blokkades om niet af te vallen? Ontdek welke innerlijke programma’s aan de vetlagen vasthouden en welke verkeerde overtuigingen je steeds weer naar de chips laten grijpen. En ontdek hoe je dit alles heel eenvoudig kunt transformeren en loslaten. Wanneer het lichaam ‘ja’ zegt, zal het gewenste gewicht probleemloos bereikt en behouden worden. Wanneer je de juiste basis in het onderbewuste legt, gaat het afvallen vanzelf. Vind het jezelf waard!

Wij, Jenny en Thorsten, hebben elkaar ontmoet op een moment dat we beiden al veel aan ons bewustzijn gewerkt hadden. We hadden dus allebei een verhaal te vertellen en het is goed dat dit boek het verhaal van een man en het verhaal van een vrouw in zich draagt. We willen zowel vrouwelijke als mannelijke lezers motiveren om met deze ‘workshop’ een reis te maken naar hun innerlijke wereld, want daar liggen de oorzaken van wat er vanbuiten te zien is. Bewustzijn van ons lichaam en onze gezondheid heeft in ons persoonlijke verleden een grote betekenis gekregen.

We weten zeker dat al onze ervaringen, die we intensief beleefd hebben, voor veel andere mensen de sleutel kunnen zijn om hun probleem aan te pakken en om te veranderen. Naast de ontwikkeling van het geestelijke bewustzijn is het heel belangrijk ook de lichamelijke aspecten niet te verwaarlozen, want ons lichaam maakt het ons mogelijk hier te zijn. Dit boek is de eerste stap op weg naar een nieuw bewustzijn. In dit boek zullen we dan ook dieper ingaan op het energetische vlak en het kwantumbewustzijn van voeding.

Als je overweegt dit boek te lezen, ben je waarschijnlijk op de een of andere manier ontevreden over je lichaam. Hoor jij ook bij de mensen die geen plezier hebben aan tafel, omdat ze zich bij elke hap afvragen of ze er dik van worden? Of hoor je bij de mensen die het hebben opgegeven en denken dat ze nooit slank zullen worden? Die al talloze diëten hebben gevolgd, die even vaak op niets zijn uitgelopen?

Eén ding zeggen we maar meteen: dit boek reikt geen dieet of speciaal programma aan waarvan we zeggen dat het de enige weg is naar een slank lichaam. Het gaat hier om veel meer. Je moet je er bewust van worden dat eten veel meer betekent dan alleen maar je lichaam voeden. Ga op ontdekkingsreis door je leven en je zult dingen herkennen. Aan de hand daarvan ga je inzien hoe diep je ervaringen doorwerken in je lichaam en je eetgedrag. Zo krijg je een goed inzicht in de factoren die eigenlijk voor je huidige gewicht verantwoordelijk zijn. Dit boek is op jou toegesneden, omdat het helemaal niet uitmaakt of je nu 130 of 70 kilo weegt, en of je nu 60, 30 of maar 5 kilo wilt afvallen. Het gaat steeds om veel meer dan om gewicht alleen. Zodra je dit boek hebt gelezen, zul je merken dat je gewicht zich vanzelf in een nieuwe richting zal ontwikkelen: daarheen waar jij het hebben wilt. We willen samen met jou bereiken dat dit helemaal vanzelf gaat. Je eet waar je toevallig trek in hebt, maar dan wel vanuit een nieuw bewustzijn. Eigenlijk doet eten, of het nu om verantwoord voedsel of junkfood gaat, steeds maar één ding: het geeft je energie. Zodra je een nieuw bewustzijn op dit gebied hebt ontwikkeld, zal je lichaamsintelligentie er echter voor zorgen dat je in de toekomst automatisch alleen nog ‘gezonde’ en voor jou optimale levensmiddelen kiest. Je lichaamsintelligentie weet dan precies wat goed voor je is en jij zult automatisch doen wat die intelligentie je influistert.

In dit boek staan veel praktische oefeningen, zodat je het kunt gebruiken als een Bewust-Gelukkig-Slank-workshop’. Het werkt echter alleen als je echt alle oefeningen doet die we je aanraden. Die zorgen er namelijk voor dat je je leven en lichaam op een heel nieuwe en bewuste manier gaat waarnemen. Ben je bereid deze verantwoordelijkheid voor jezelf op je te nemen? Ben je bereid iets te doen wat je naar je streefgewicht brengt, naar een slank lichaam waarin je je prettig voelt? Hier vind je alles wat je daarvoor doen moet.

De transfirmaties op de cd ondersteunen je bij het loslaten van je geloofspatronen en blokkades, die een omwenteling van je eet- en leefgewoonten verhinderen.

Thorsten en Jenny

 

Thorsten Weiss is coach voor nieuwe bewustheid, meditatie en zelfheling. Hij geeft regelmatig seminars in Nederland. Jenny Bor volgde opleidingen op het gebied van neuro-emotionele intelligentie, intuïtieve ontwikkeling en bewust eten. Samen ontwikkelden zij de Bewust Gelukkig Slank-methode, waarin zij mensen begeleiden.

 Programmeer je lichaam op afvallen

978 94 6015 063 0

128 pagina‘s

cd met affirmaties

€ 18,90

Uitgeverij Akasha


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.