Senia Melchizedek | Walking with Divine, the I Am Essence | Vierdaagse retraite op Schiermonnikoog (5 t/m 8 sept. 2013)

Walking with the Divine

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:16334
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Lotusjoy

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn, Festivals en reizen, Sjamanisme en natuurvolken, Vrouwen, Mannen, Therapieën

(Senia Melchizedek) In deze zeer bijzondere training behandelt leraar Senia Melchizedek de essentie van het leven, het waarom van ons bestaan en vertelt hij ons wat ons in beweging brengt en wat onze persoonlijke missie is in dit leven. Verder worden er onderwerpen behandeld zoals het helen van het mannelijke en vrouwelijke in ons, dat waar onze voorouders voor staan, het helen van het innerlijk kind en het meest belangrijke: het helen van ons ‘innerlijke Hart’. Het innerlijk Hart staat rechtstreeks in contact met het Goddelijke.

De Teachings van Senia Melchizedek zijn heel uitgebreid en breed. Hij combineert verschillende tradities en stromingen en brengt deze samen. Dit maakt deze training zeer uniek. Hij laat zien dat het woord religie er niet meer toe doet en dat het contact met het ‘Hogere Zelf’ voorop staat.

Walking with Divine, the I Am Essence laat je zien en ervaren dat jij een deel bent van het Goddelijke en dat afscheiding alleen in jou plaats vindt en niet buiten jou om.

Je Hogere Zelf, die de I Am wordt genoemd, is een onderdeel en tegelijkertijd de verbinding met het Goddelijke. Het Goddelijke noemen we de Vader/Moeder/God/Bron. Wanneer de verbinding met de I Am eenmaal is hersteld, zijn we in staat om onbeperkt kennis te downloaden. Deze kennis noemen we ook wel stille kennis of nog beter gezegd: alwetende kennis. Het downloaden van deze kennis is niet meer dan ons geboorte recht.

In deze prachtige training zul je gereedschappen/tools meekrijgen die je weer kunnen helpen op je eigen pad van eenheid, bewustzijn en ware ontwaking. Dit zal maken dat je weer je ware Zelf kunt zijn.

Senia Melchizedek

Tijdens deze training zul je in verschillende staten van bewustzijn gebracht worden. Senia Melchizedek zal je begeleiden om zo je beperkende conditioneringen te transformeren en jezelf hier van te bevrijden. Je zult leren hoe je in totale overgave kunt leven, zonder angst. Al je beperkingen zullen letterlijk overboord worden gegooid.

Het pad van ‘de Divine’ oftewel Walking with Divine, the I Am Essence leert jou dat jij Liefde bent, dat jij al almachtig bent en dat jij het Goddelijke vertegenwoordigt. Het leert dat je de onvoorwaardelijke steun van de Divine, van Vader/Moeder/God/Bron altijd binnen handbereik hebt.

Tijdens deze training worden er ook verschillende meditaties/ activaties gegeven om het contact met het Hogere te herstellen. Er zal persoonlijk proces werk worden gedaan dat wordt gegeven in een combinatie van dans en beweging, stilte meditatie en energie overdracht van de Divine via de handen en via de Padukas voor een zeer sterke transformatie.

Tevens zal er dagelijks een Satsang worden gegeven. Een Satsang is een bijeenkomst waar iedereen samen komt in waarheid en waar jij persoonlijke vragen kunt stellen over je persoonlijke processen. Senia Melchizedek zal deze vragen vanuit puur bewustzijn beantwoorden. In dit antwoord zal hij komen met veel persoonlijke informatie, welke speciaal voor jou bedoeld is, dit doet hij doormiddel van zijn mediamieke en helderziende gaven.

Ook zal er een Puja, een Indiase vuurceremonie, gegeven worden waar we de Divine uitnodigen met de nodige offers zoals bloemen en fruit enz. om onder anderen overvloed, geluk, liefde enz. in ons leven te brengen. Iedereen die aanwezig is bij deze Puja zal ook de zegen en initiaties ontvangen van de Divine via de Puja om het nodige geluk, overvloed, liefde enz. in zijn of haar leven te krijgen. Deze Puja zal voor zonsopgang gegeven worden.

Deze training is een retraite van standaard 4 dagen. De retraite wordt altijd op een besloten plek gegeven. Overnachting en eten is dan ook inclusief en het contact met de buitenwereld wordt zodanig afgesloten om je eigen persoonlijke proces te versterken en te verdiepen.

Senia Melchizedek

Tijdens deze training zal er ook volledige stilte gehandhaafd worden zodat je dieper in jezelf kunt komen om je inzichten beter te kunnen zien en begrijpen. Het handhaven van deze stilte gebeurt zowel tijdens als na de training (af en toe zachtjes fluisteren mag maar er dient wel rekening gehouden te worden met anderen). Het respect voor medecursisten is zeer belangrijk, een ieder komt voor zijn of haar eigen proces en dit willen wij niet verstoren.

Om uit afscheiding te komen is het ook belangrijk om naar binnen te gaan zodat jij jezelf weer kunt terugvinden in Liefde, Liefde voor jezelf, Liefde voor je medemens en Liefde voor al dat is, de Divine.

Er zal tevens de nodige ruimte zijn om te genieten van het eiland Schiermonnikoog en het strand.

Senia Melchizedek: Ware ontwaking laat zich niet uitspreken maar wil ervaren worden, daarom is elke vorm van ontwaking wat in woorden uitgelegd kan worden geen werkelijke ontwaking maar pure illusie. Gechanneld door Senia Melchizedek en gegeven door Saint Germain.

Data:
5 t/m 8 september 2013

Prijs: 
€ 250,- voor vier dagen (dit is inclusief eten, slapen en training)
Dit is een lowbudget training waarbij je alleen maar betaalt voor het eten (ontbijt, lunch en diner - alles vegetarisch), drinken en overnachting. De training is gratis.

We hanteren een maximum van 40 personen, Vol is Vol.

Locatie:
Deze training wordt gegeven bij de Kooiplaats te Schiermonnikoog
Familie Th. Talsma
Kooipad 1
9166 SB Schiermonnikoog

Opgave:
Je kunt je opgeven via dit contactformulier. Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer, deze cursus  en data. Er wordt dan snel contact met u gezocht om een en ander af te stemmen.

Programma:
Onderaan deze pagina vindt u het uitgebreide dagprogramma.

Bron: Lotusjoy.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

My best friend, you made my day. We danced and sang all the way.

Loïs Lane, Nederlandse popgroepBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.