Yurt festival "ZEN-JOY" | 15-18 Augustus | GERcamping vlakbij Arnhem

Yurt Festival

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:16424
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:zi on

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Muziek, Bewustzijn, Festivals en reizen, Geografisch, Nederland

(Zi-on) "Yurt festival ZEN-JOY’ is een heerlijk vakantie-weekend voor jong en oud, single, stel of gezin, waarbij je slaapt in een echte mongoolse Ger (Yurt).  Op de knusse GERcamping, vlakbij Arnhem, staan ONTmoeten, ONTspannen (ZEN) en Genieten, Spelen en Vrijheid (JOY) centraal. Neem deel aan de workshops "innerlijk kind" van Sylvia Roosendaal, en de kinderen bij Francis Cornelisse of geniet gewoon van het onthaasten, in de zon liggen, vuurtje stoken, zingen, dansen, muziek maken, gezamelijk koken...... wat JIJ wilt.

De workshops vinden plaats in een grote Yurt en een Tipi. S´avonds is er muziek en relaxen we rond het kampvuur. Tijdens dit lange weekend mag je ook gewoon lekker niks doen, als je geen zin hebt om aan de workshops mee te doen.

Wat je kunt verwachten van de workshops :
's Ochtends krijgen volwassenen en kinderen een apart programma, zodat we in de middag deze opgedane kennis en ervaring mee kunnen nemen in het gezamenlijke korte workshop. De namiddag en avond zijn vrij om gezellig door te brengen met de anderen, te dansen, om het vuur te zitten, rustig te lezen.... noem maar op, zolang jij maar geniet! De coaches Sylvia Roosendaal en Francis Cornelisse zullen de volwassenen en kinderen vanuit de verschillende leeftijdsgroepen begeleiden, waarbij vooral de nadruk wordt gelegd op eigen kracht en groei. Er zijn veel momenten om te ontspannen, en er wordt op de behoeften van de groep ingespeeld. Verder kunnen er spontaan workshops gegeven worden, zoals Yoga, mantra-zingen, en misschien wel een HAKA, massage of Djembé workshop......  Alles kan. 

We werken met de Reversie Methode® Op een speelse manier gaan we dat wat gespiegeld wordt helen dmv innerlijk kind werk. De verbinding tussen elkaar wordt onmiddellijk krachtiger en liefdevoller wanneer je in contact komt met je innerlijk kind. Daarvoor gebruiken we het spiertesten, visualisaties, lichaamswerk. We gaan in een paar dagen diep in emotie en hoog in plezier. Sylvia´s workshops zijn echt heel bijzonder, verhelderend, simpel en in het dagelijks leven makkelijk te integreren. Een aanrader !!! 

Slapen in een échte Ger !
Je verblijft drie nachten op de Gercamping in Angeren (www.gercamping.com), in een autentieke Ger (ook wel Yurt genoemd) die in Mongolie gemaakt zijn. In de Ger is het comfortabel toeven. Er staan vier bedden, een tafel met krukjes, een klein keukentje, een koelkast en een gezellig houtkacheltje in de Yurt. Alleen het verblijf in je Ger is al een avontuur! Workshops worden gegeven in de "grote Ger" en in een Tipi (indianentent). Je kookt gezellig je eigen maaltijden met je mede-yurt-genoten of met zijn allen buiten om het vuur. Iedereen eet dus wat hij lekker vindt, je haalt zelf je boodschappen. 

de coaches tijdens dit lange weekend zijn o.a. : Sylvia Roosendaal, Francis Cornelisse, Walter Spangenberg 

Wat natuurlijk voorop staat is dat het vooral een heel gezellig en plezierig weekend gaat worden met voldoende uitdaging voor elke leeftijdscategorie. Wat is er mooier om je hart te openen voor elkaar? Elkaar te kunnen zien zoals je werkelijk bent? Deze workshop is een cadeau !

Is/zijn jouw kinderen tussen de 3 en 14 jaar ? neem ze dan mee naar Angeren en gun je gezin dit prachtige cadeau!

Aankomst : donderdag rond 14.00 uur / vertrek zondag rond 16.00 uur

Het maximum aantal deelnemers is dit weekend: 55

Na ontvangst van je betaling is je deelname gegarandeerd.

Inclusief:

4 dagen verblijf in de Ger, koffie-thee-limonade, parkeren

Exclusief:

maaltijden die je zelf bereidt in je Ger. Workshops extra reserveren.

Prijsindicatie:

125,00 Euro p.P. voor 3 overnachtingen in de Yurt (prijs voor kind en volwassenen is gelijk) bij 4 pers. per Yurt

75,00 Euro voor deelname aan de workshops volw. / 50,-- voor kinderen

50,00 Euro extra als je een 4 pers. Yurt met 3 personen wilt bewonen

100,00 Euro extra als je een 4 pers. Yurt met 2 personen wilt bewonen

RESERVEREN

Bron: www.zi-on.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Toen ik 6 was wilde ik kok worden, toen ik 7 was Napoleon. Daarna werd ik Dali, een belangrijke promotie.

Salvador Dali, Spaans KunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.