Bosnische piramides: wat hebben ze ons te vertellen?

NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4447
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:NATUURLIJK Centrum bewustzijn en bloei

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Festivals en reizen

(NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei | Agenda-item) Aafke Douma en Rob Heiligers uit Groningen reisden naar Bosnië om zelf te ervaren wat dit unieke fenomeen op de Balkan te betekenen heeft. Is het mogelijk dat de vijf piramides in de ‘Vallei van de Piramides’ nabij het stadje Visoko (bij Sarajevo) zijn gecreëerd door een beschaving waarover vrijwel niets meer bekend is? En wat hebben de piramides ons eigenlijk te vertellen? Zo luiden enkele van de vragen die ontdekker dr. Sam Osmanagich zich sinds 2006 stelt. Door eigen ‘mediamiek onderzoek’ hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan het beantwoorden van deze vragen.

Reis naar Bosnië 2-6 oktober: ‘JE PUURHEID HERVINDEN’

We reisden onlangs in juni nogmaals naar de Bosnische piramides, en nu samen met een groep Ned./Vlaamse liefhebbers. Eind sept. (al vol) en begin okt. gaan we weer! Van 2 t/m 6 oktober zijn er nog enkele plaatsen vrij (max. 18).

N.B. het is niet een GROEPSREIS maar een GROEPSPROCES ter plekke (4 à 5 uur per dag, begeleid door Aafke en Rob). Iedereen reist en verblijft naar eigen keuzes.

Juni-deelnemers reageerden na afloop op de vraag ‘Wat neem je mee?’ met trefwoorden:

Vrijheid. Bijzonder avontuur. Sereniteit. Hartverwarmend interessant. Liefdesenergie. Genoten. Gezellige saamhorigheid groep. Gaat nog lang doorwerken en nadenken geven. Onvoorwaardelijkheid. Warmte mensen. Dankbaarheid. Of in kort en krachtig Vlaams: 'Gewoon pakkend!'

Meetbare feiten
Ter nadere kennismaking met deze Bosnische piramides: de actuele situatie nu is dat alle vijf piramide-heuvels nabij Visoko grotendeels zijn bedekt met een laag begroeide aarde, en sommige zijden zijn verzakt. Merkwaardige ontdekkingen van technische wetenschappers gaan over allerlei metingen qua ‘uitstraling’, gerichtheid op Noorden, bijzondere hoogtes, BOVIS-waarden, gezondheid, etc. We kunnen stellen dat er vele raadselachtige meetresultaten liggen die niet of nauwelijks te verklaren zijn met onze huidige wetenschappelijke kennis. Lees eventueel meer feiten op onze site onder ‘nieuws’.

Akashic Records Readers
Omdat hij bij zijn ‘meten is weten’ aanpak tegen grenzen aanliep heeft Osmanagich sinds 2011 ook spirituele informatiebronnen bij zijn onderzoek betrokken. Zogeheten ‘Akashakronieken-lezers’ (zes mediamiek getalenteerde vrouwen vanuit heel Europa) die door paranormale afstemming op het gemeenschappelijke energetisch Bewustzijnsveld (Akasha) informatie ontvangen. Ons eigen onderzoek in Visoko met Aafke Douma als ‘reader’ heeft aansluitende conclusies en draagt zo bij aan de kennis over het gebied. Op deze unieke locatie werkt moderne wetenschap concreet samen met intuïtieve benaderingen, als ‘Spiritual Science’.


Verbinding
Als Aafke zich afstemt op iemand of iets, voelt ze van jongs af aan een bepaalde trilling of frequentie, waarna holografische informatie in beeld komt. Dat kan over een mens gaan, maar ook over een dier, een huis, bos of berg. Alles heeft een eigen ‘energetisch paspoort’ – wat zij gedetailleerd en helder kan zien, scannen en lezen. In dit geval gaat het dus om informatie van een piramide, de Zonpiramide. Zo komt de volgende informatie tot ons, dit is een samenvatting van een reading van ruim een uur:

‘De Zonpiramide is een energiemachine die weer actief is geworden sinds 2008. De uitstraling ervan zal de komende jaren steeds sterker aanzwengelen, wat een harmoniserend effect zal hebben voor iedere betrokkene en de wereld. De piramide-energie is zowel bewustzijnsverruimend als vitaliserend. De Zonpiramide ‘heeft een hartslag’, de energie pulseert ritmisch vanuit een ‘hartkristal’ op 2/3 van de piramide.  JUST BE wordt er tot besluit doorgegeven, als kern en essentie van de uitstraling van de Zonpiramide: meer leven vanuit ZIJN, minder vanuit DOEN’.

Dit alles is zeer tastbaar te ervaren in Visoko op en naast de Zonpiramide: men wordt er rustig en stil, een heerlijke liefdevolle sensatie. Dit warme, hartelijke gevoel trekt velen aan naar deze plek te komen.

Minocho

Bij het dorpje Ravne, twee km van de Zonpiramide, is de ingang naar een spiraalvormig ondergronds tunnelnetwerk. Door deze tunnels stroomt energie die zich lijkt te bundelen via het pulserende ‘hartkristal’ van de Zonpiramide. Dit tunnelnetwerk is ook verbonden met andere piramides. Zeer merkwaardig om te ervaren is dat zo’n 300 m diep onder de grond het ademen makkelijker en aangenamer lijkt dan buiten de tunnels, het is een soort frisse-berglucht-effect. En zeer (re)vitaliserend!

Tijdens twee Akashic Records Readings met Sam Osmanagich maken we volkomen onverwacht contact met ‘Minocho’, zoals ze zich laten noemen: ‘Lightbeings from the 14th dimension’. Deze ooit door hen ‘instant gecreëerde’ locatie met tunnels en piramides werkt energetisch in op het herinneren van ieders oorspronkelijkheid. Aafke voelt hierbij een pure energie die zij nog niet eerder zo heeft ervaren. En dat blijkt te zijn wat deze Minocho kennelijk te bieden hebben: ‘to reclaim your purity’, je eigen puurheid hervinden…  We vergelijken de ontroerende energie van de Minocho ook wel met die van pasgeboren baby’s: puur ZIJN.

(Wie deze Akashic Records Readings met dr. Sam Osmanagich, Aafke Douma, Rob Heiligers en de Minocho (resp. 50 min. en 30 min. Engelstalig) letterlijk wil lezen kan terecht op de site: www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl onder ‘nieuws’)


PUURHEID

Zoals al eerder gezegd gaat het om ZIJN. En dat is Alles en Niets tegelijk. Puur Bewustzijn. Je eigen oorspronkelijke PUURHEID… Ook is het van belang te beseffen dat deze Minocho deel van onszelf zijn, van ons eigen zich verruimende Bewustzijn. Zelf werken we nu voortdurend met deze ‘Bosnische Piramide Energie’ zoals we het genoemd hebben. Het is overal inzetbaar: in onze praktijk, tijdens bijeenkomsten, in workshops, in het hele leven. Het geeft een liefdevol en rustgevend gevoel van PUURHEID.

Bosniëreis
Wil je van 2 t/m 6 oktober mee naar Bosnië om dit ‘mediamiek onderzoek’ aan den lijve te ervaren? Om je diepgaand te laten inspireren? Om ‘je puurheid te hervinden’? We bezoeken i.i.g. de Zonpiramide, de Maanpiramide, de tunnels, de Tumulus, en werken op dag 5 (facultatief) met ‘Bosnische Piramide Energie’.

Zie meer info op onze site bij ‘nieuws’ (zoals ook de artikelen in VRUCHTBARE AARDE of SPIEGELBEELD), of schrijf een mail naar [email protected]. Voor liefhebbers is er de lezing ‘Het mysterie van de Bosnische piramides’ in Groningen op 1 sept. Zie agenda op site.Meer informatie
www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl

NATUURLIJK Facebook-pagina link :
https://www.facebook.com/Natuurlijk-Centrum-Bewustzijn-Bloei-406052262862078/?ref=aymt_homepage_panelBron: NATUURLIJK Centrum Bewustzijn & Bloei


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn moeder zei tegen me: "Als je soldaat bent, wordt je generaal. Als je monnik bent, word je de paus." Maar ik was schilder en werd Picasso.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.