Vanaf 10-06-2016 | Valthe | Kom naar het Lifetime Festival!

Instituut Mirre

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2932
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Mirre

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Festivals en reizen

(Agenda-item | Instituut Mirre) Kom genieten van inspirerende workshops, boeiende lezingen en verrassende activiteiten. Na het grote succes in 2015 vindt in juni de tweede editie van het Lifetime Festival plaats. Het thema van 2016 is Authentiek Leiderschap. We hebben hiervoor zeer aansprekende trainers gevonden, die je meenemen in hun passie en ervaring om je zo dichter bij jezelf brengen, zodat jij nog meer de regie over je eigen leven kunt nemen! Kom genieten van deze bijzondere workshops en lezingen in een prachtige Drentse omgeving.

Doe mee op 10, 11 en/of 12 juni 2016 aan het Lifetime Festival en laat je verrassen door de trainers en de sfeer op een unieke locatie.  Boek snel en profiteer van een aantrekkelijke korting!

Inspirerende lezingen en bijzondere workshops
Gabriel Anthonio is een inspirerend spreker, die je kippenvel bezorgt en je raakt in je hart. Op Nyenrode is hij in 2014 door executives verkozen tot meest gewaardeerde spreker (9+). Hij zet je aan tot nadenken en hoe jij weer meer leiding kunt geven aan jouw leven.

De roofvogels van Fares Boustanji spiegelen je gedrag: roofvogels laten perfect zien wie jij bent en hoe je op anderen overkomt. Daar begint natuurlijk leiderschap. Een heel bijzondere ervaring!Je kunt je eigen levensmissie ontdekken met numeroloog Gerrit Jansen of je eigen karakter met Enneagram specialist Willem Jan van de Wetering. Er is een workshop Spiegelen met paarden en tijdens de workshop Voice Dialogue kun je contact maken met je eigen authentieke leider.  Tussen de workshops door is er volop ruimte voor ontspanning en plezier.
Leiderschapsdag voor bedrijvenAfbeelding
Speciaal voor het bedrijfsleven is er op vrijdag 10 maart een leiderschapsdag. Bedrijven en instellingen kunnen meedoen aan deze unieke dag, vol inspiratie, boeiende lezingen en workshops. Op basis van je (bedrijfs)doelen volg je een programma op maat, waarin je met je team, afdeling of bedrijf verder kunt ontwikkelen. De dag wordt afgesloten met een evaluatie en netwerkborrel. 

Voor het volledige programma, kijk hier.


Boek vóór 1 april met een aantrekkelijke korting!
Vroege beslissers profiteren van een aantrekkelijk aanbod. Bestel en betaal vóór 1 april en krijg 10 % korting! Je bent welkom voor één, twee of drie dagen. Er is een uitstekende catering aanwezig. Je kunt kiezen uit overnachten in het gebouw (slechts beperkt beschikbaar) of gebruik maken van ons kampeerterrein. 

Direct uw kaarten bestellen? Klik hier.

 

Geef leiding aan je eigen leven!
www.lifetimefestival.nl


 

Afbeelding

 

Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"Most of our obstacles would melt away if, instead of cowering before them, we should make up our minds to walk boldly through them."

Orison Swett MardenBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.