De eerste yoga-camping van Nederland

still-from-video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6224
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Spirit24

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Festivals en reizen

(NPO Spirit) De eerste yogacamping van Nederland, Yogabee, is open. En wij van NPO Spirit hoorden bij de eerste gasten! Een belevenis die is vastgelegd op camera voor een nieuwe serie van NPO Spirit.

In de serie gaat presentatrice Linda Geerdink op zoek naar meer rust, balans en energie in haar hectische leven. Om dit te bereiken, neemt zij deel aan een aantal spirituele cursussen.

In deze tweede aflevering gaat Linda op zoek naar balans door voor het eerst in haar leven aan yoga te doen. Dat ondergaat zij op de eerste yogacamping van Nederland! Een nieuw initiatief van mediamagnaat Derk Sauer en zijn vrouw Ellen Verbeek. Lukt het Linda om balans te vinden op een camping waar niet gerookt en gedronken mag worden? 

Bron: NPO Spirit


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe 'Het zou moeten zijn' heeft nooit bestaan, maar mensen blijven proberen ernaar te leven. 'Hoe het zou moeten zijn' bestaat niet, er is alleen wat er is.

Lenny Bruce, Amerikaans stand-upcomedianBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.