Vanaf 21-08-2015 | Lettelbert | Freya Festival | Voor de magie in elke bewuste vrouw

Freya

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6412
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Freya Festival

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Festivals en reizen

(Agenda-item | Freya Festival) Doe je mee aan dit unieke festival in het Noorden? Kleinschalig, verfijnd en professioneel, met volop aandacht voor jou! Dit is het eerste festival voor vrouwen in het noorden: Freya Festival, voor de magie in elke vrouw die haar leven intens wil leven. Een feest dat vrouwen in het noorden verbindt, de deelneemsters de mogelijkheid biedt om hun bewustzijn te verruimen in een veilige bedding, samen met andere vrouwen.

Tijdens dit festival kampeer je in je eigen tent / caravan op het prachtige natuurterrein van het Nivon in Lettelbert. Je kookt je eigen potje of je laat je verwennen met het heerlijke maaltijdpakket. Lettelbert zit centraal in het noorden en verbindt Friesland, Groningen en Drenthe.

Gedurende het lange weekend kun je deelnemen aan diverse workshops: (trance)dans, yoga, meditatie, opstellingen, sjamanistische rituelen, stemexpressie/zang, en nog meer. Op een prachtig besloten ‘verwenveld’ laat je je masseren, de wijsheid van de tarot tot je spreken, ontvang je blessings en meer lekkers waardoor je goed in je vel komt. En je geniet er van kraampjes met vrouwengadgets en pure kleding. Alles waar jij van gaat stralen wordt aangeboden door onderneemsters met een hart. En dat voel je, proef je en ervaar je in alles.

Er is nu ook de mogelijkheid voor een zondagticket. Je krijgt een warm welkom van onze hoedsters en hebt toegang tot het ochtendprogramma met 6 workshops en je doet mee met het gezamenlijke 7-generatie-ritueel  en het slotakkoord. Vanzelfsprekend heb je toegang tot het heerlijke verwenveld.

Waarom alléén vrouwen?
Vrouwenemancipatie is weer hip aan het worden en het gaat niet om ‘oude wijn in nieuwe zakken’. Het gaat om een nieuw paradigma, een nieuwe synergetische kijk op en door alle lagen, ontstaan vanuit een nieuw inzicht dat we met elkaar omarmen in deze tijd: We snappen dat wereldverbetering volgt op geheelde individuen, zoals dat je pas van een ander kunt houden als je jezelf lief hebt tot in elke vezel, ook die rafelige.

Vrouwen hebben elkaar nodig om in een veilige bedding elkaars moeder en zusje te zijn en die rollen die in de vroege jeugd beschadigd werden opnieuw te beleven, zodat alsnog een gezonde hechting kan plaatsvinden. Daarmee helen vrouwen hun vrouwbeeld en zichzelf en kunnen zij zich volledig oprichten. Het mooie is als zij dit doen, zij automatisch de ander oproepen ook volledig te gaan staan. Er wordt geen beroep meer gedaan op de redder, het slachtoffer, de vader, het jongetje, de moeder, het kleine zusje in de ander. Omdat zij heel is, wordt de volwassen ander in de relatie geroepen. Dat geldt in persoonlijke relaties en op het werk met de leidinggevende en de collega’s.

Sla je vleugels uit vrouw van het Noorden, Freya roept jou!
Wanneer : Vrijdag 21 t/m zondag 23 augustus 2015
Waar : Natuurcamping Lettelbert
Kosten : €200,- voor een heel weekend, €65,- voor een zondagticket 
Opgave : freyafestival.nl

Bron: Freya Festival 


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mogen jij en ik in het midden van onze vragen en antwoorden elkaar ontmoeten? Mag ik mij als vriend zachtjes stillen in een stukje van de ruimte die jij heet en waar ik welkom ben, om er een afdruk van mijn gevoel van vriend voor jou neer te leggen?

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.