Het nieuwe moestuinieren | Natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel

Het nieuwe moestuinieren

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4527
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Aarde en milieu, Land- en tuinbouw, Zelfvoorziend leven

(Succesboeken | Knnv) Steeds meer mensen ervaren hoe leuk, lekker en gezond het is om zelf groenten te verbouwen. Maar wat zijn nu de handige kneepjes, hoe maak je de tuin tot een blijvend succes? Internet en tijdschriften staan bol van de tips, maar hoe nu te beginnen? 

Praktijkboek Het nieuwe moestuinieren loodst je op een inspirerende en eenvoudige manier door het oerwoud van informatie heen en geeft antwoorden op al je vragen. Het boek is praktisch opgezet: het neemt niet de theorie als basis, maar de echte moestuin. Auteur Hans van Eekelen baseerde het boek op zijn eigen jarenlange ervaring met moestuinieren en met het begeleiden van anderen daarin. 

Praktisch naslagwerk met trefwoordenregister van A tot Z Algemene informatie, telen, bewaren, bereiden, rassen, voedingswaarde, opinie en praktijk Meer dan 2300 onderwerpen, van Aalbes tot zwarte knoflook, van Aardehuis tot Zwartveen Met woordenlijst, praktijkverhalen en -vragen 

"Dit is een gouden boek voor iedere moestuinier. Niet eerder verscheen er zo'n inspirerend naslagwerk helemaal uit de praktijk ontstaan. Dit is volstrekt nieuw. En ik vind het geweldig." - MergenMetz 

Hans van Eekelen is de drijvende kracht achter 'GROENMOES', een initiatief dat mensen inspireert om actief bezig te zijn met gezond voedsel. Streekbetrokkenheid is daar onlosmakelijk mee verbonden. Hij publiceerde eerder de succesvolle titels 'Zaaiagenda' en 'Van zaaien tot oogsten'.

Overige productinformatie:
880 pagina's 
ISBN: 9789050116060 
Uitvoering: Hardcover
Auteur: Hans van Eekelen 
Uitgeverij: Knnv uitgeverij
Prijs: € 44,95 
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!


Bron: Succesboeken, Knnv uitgeverij


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

We moeten leren om samen te leven als broeder, anders gaan we als dwazen samen ten onder.

Martin Luther King Jr. Amerikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.