Mijn moestuin

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:10557
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, Land- en tuinbouw, Zelfvoorziend leven, Media en agenda, Boeken, Bewustzijn, Gezondheid, Voeding, Biologisch

(Succesboeken | Wim Lybaert en Laurence Machiels) Droom jij ook van een eigen moestuin, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Of zijn eerdere pogingen op niets uitgedraaid? Of misschien is jouw moestuin je favoriete biotoop en heb je al heel wat ervaring?

Vlaanderens meest populaire moestuinman Wim Lybaert bundelde al zijn kennis, passie en tientallen jaren moestuinervaring tot één compleet boek. Met Mijn moestuin kan de groenteleek zelfverzekerd aan de slag en de meest doorgewinterde moestuinier krijgt een schat aan informatie.

Wat vertelt de bodem je, hoe ziet het met het weer, hoe zaai je succesvol en hoe wapen je je (biologisch!) tegen ziekten en plagen? Met een echte moestuinkalender, waardoor je nooit meer achterop hinkt, van de eerste bestelling zaden in januari over de intense lente, de zomerse overvloed tot de allerlaatste wintergroente. En met de nodige trucs om de lekkerste tomaten te kweken, de wortelvlieg te verschalken, je eigen aspergebed aan te leggen en de perfecte compost te 'oogsten'. Inclusief Wims favoriete groentezaden en twaalf van zijn meest gesmaakte recepten.

BookcoverOverige productinformatie:
336 pagina's
ISBN: 9789022328828
Uitvoering: Hardcover
Prijs: € 29,95
Om te bestellen klik hier


Over de auteur:
Wim Lybaert maakt al ruim twintig jaar tv-programma’s, waaronder Man bijt hond, Weg naar Compostela en natuurlijk ook De moestuin volgens Wim. Moestuinieren en lekker koken met groenten zijn twee belangrijke ingrediënten van zijn leven. Vanuit zijn eigen moestuin in Brugge neemt hij Vlaanderen mee op een boeiend moestuinavontuur vol humor.

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Uiteindelijk zullen we ons niet de woorden van onze vijanden herinneren, maar de stilte van onze vrienden.

Martin Luther King Jr. Amerikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.