Stamcellen programmeren, de toekomst is nu!

DNA

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14270
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Duurzaam Gezond

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Gezondheid, Biologisch, Genetische manipulatie, Ziekte

(Rinno Heidstra) Het oude genetische dogma gaat ervan uit dat de materiele eiwit structuur de functie van het DNA bepaalt en daarmee het belangrijkste is. Het vervangen van ‘foute’ eiwitmoleculen zou de oplossing voor veel problemen zijn, maar die hypothese blijkt door de onderzoeken van professor dr. Gariaev achterhaald.

Bezoek een lezing voor de laatste informatie:

13 mei in Heemstede,

25 mei in Enschede.

Ons DNA is een informatieverwerkende eenheid die alle informatie die voor onze gezondheid van belang is opvangt, verwerkt en de alle processen in ons lichaam aanstuurt.  Maar dat is nog niet alles. De informatie bevattende DNA geluid- en laserlichtsignalen blijken een universele ‘ taal’ te zijn die door het DNA van alle levende organismen kan worden ‘ verstaan’.

Iets over het onderzoek dat leidde tot de ontdekking van de DNA Spinmatrix.

Dat is de conclusie van de wetenschapper professor dr. Peter Gariaev na tientallen jaren onderzoek van de informatie-programma’s van het DNA. Zijn onderzoek bouwt voort op onderzoeken van bijna honderd jaar geleden toen door de eveneens Russische wetenschapper dr. Alexander Gurwitsch werd ontdekt dat planten een lichtinformatiesignaal uitzenden, Gurwitsch noemde dit mitogenetische straling.  In die tijd bestonden nog geen wiskundige rekenmodellen en meetinstrumenten om dit signaal verder te  analyseren, bovendien kon  men zich niet voorstellen hoe een ‘lichtsignaal’ een rol zou kunnen spelen binnen de biologie.

Ons NA stuurt ons immuunsysteemHet duurde tot de jaren zeventig voordat er technische mogelijkheden waren om met het analyseren van het ‘lichtsignaal’ verder te kunnen gaan.

Professor dr. P. Gariaev heeft het voortouw genomen. Hij ontdekte in de jaren tachtig waar de mysterieuze mitogenetische straling vandaan kwam, namelijk uit het DNA, maar hij ontdekte bovendien dat het DNA informatie opvangt, verwerkt en weer uitzendt en dat doet door gebruik te maken van geluid- èn lichtsignalen.

De ontdekking van het DNA fantoomeffect.

Een eerste mijlpaal  van zijn onderzoek was in 1985 de ontdekking van het DNA fantoom effect. Een DNA monster was  in een vacuüm kolf geplaatst en bestraald door speciaal laserlicht, de vrijkomende licht- en geluidssignalen werden opgevangen. Vervolgens werd het DNA monster verwijderd maar tot hun verbazing bleven de licht- en geluidsignalen bestaan. De DNA signalen waren dus in staat om hun omgeving te beïnvloeden.

Een Engelstalige publicatie was pas in 1991 mogelijk nadat tal van onderzoekers zijn revolutionaire bevindingen hadden herhaald en gecontroleerd. In 2008 heeft de Nobelprijswinnaar  Luc Montagnier vergelijkbare bevindingen gedaan en gepubliceerd. De onderzoeken leggen de wetenschappelijke basis voor de werking van homeopathie.

DNA onderzoek bij planten, herstel na radioactieve bestraling.

Daarna heeft hij zich gericht op het begrijpen van die signalen en de toepassing hiervan voor herstel van gezondheid. In eerste instantie was zijn  onderzoek gericht op het herstellen van door radioactiviteit beschadigde gewassen. Het bleek dat door het overdragen van onbeschadigde DNA-informatiesignalen de beschadigde gewassen herstelden.

DNA onderzoek bij dieren, genezing van diabetes 1.

Bijna vijftien jaar geleden heeft hij zijn onderzoek uitgebreid naar de werkzaamheid van DNA informatie overdracht bij dieren en een van de meest spraakmakende onderzoeken betreft het effect bij diabetes 1 bij ratten. Voor zijn onderzoek gebruikte hij ratten waarvan de alvleesklier was vernield door gif waardoor diabetes 1 optrad.  Na enkele minuten overdracht van ‘goede, onbeschadigde’ DNA informatie herstelden bijna alle ratten binnen een week. Dr. Gariaev verklaart dit door het programmeren van stamcellen, deze krijgen als het ware de opdracht om dat wat vernield was weer te gaan repareren.  

DNA onderzoek bij mensen, verbluffende resultaten.

Vervolgens heeft hij stapsgewijs de toepassingsmogelijkheden bij mensen onderzocht en de resultaten overtreffen de stoutste verwachtingen. Uit zijn onderzoeken blijkt dat het overdragen van onbeschadigde DNA informatie ook bij mensen beschadigingen en aandoeningen kan herstellen.

In eerste instantie heeft hij de DNA signalen gebruikt van organen van gezonde gezinsleden, vervolgens heeft hij de DNA informatie gescand van de hele persoon en toen dat dezelfde resultaten opleverde heeft hij een jeugdfoto van de persoon gescand met dezelfde verbluffende resultaten.

De visie van professor dr. Gariaev op het functioneren van ons DNA.

De ontdekking van zoveel nieuwe inzichten over de functie van het DNA zal leiden tot een nieuw paradigma. Dr. Gariaev omschrijft het als volgt:

De DNA moleculen klinken zacht maar voortdurend en ervaren op dezelfde wijze de menselijke spraak en de DNA informatie van andere organismen. Het zogenaamde DNA fantoom effect is een meet- en waarneembare indicator voor een niet aan materie gebonden overdracht van informatie in een grensgebied dat van niet-materiële in de materiële werkelijkheid overgaat.

Op basis van zijn en ander wetenschappelijk onderzoek komt hij tot de conclusie dat er een ‘DNA-taal’ bestaat die opgevangen en geïnterpreteerd wordt door alle levende organismen. Het geeft een wetenschappelijke basis aan onder meer de onderzoeken van Rupert Sheldrake.

De toepassing van de DNA SPIN Matrix bij mensen.

De DNA informatie die door dr. Gariaev de DNA-SPIN-matrix wordt genoemd, stuurt volgens hem reparatie- en herstelprocessen in het lichaam aan. Wanneer een verstoring optreedt van deze aansturende informatie, worden herstelprocessen niet meer optimaal aangestuurd en ontstaan klachten, ziektes en veroudering.

Verstoringen van het aansturende DNA programma ontstaan volgens dr. Gariaev door onder meer onvolwaardige voeding, elektromagnetische straling, infecties en stress.

Het herstellen van de aansturende DNA informatie door het luisteren en kijken naar de eigen DNA informatie kan voor een verbetering van het herstel zorgen volgens dr. Gariaev. Klachten en aandoeningen zouden kunnen verdwijnen en veroudering tegengegaan. Sinds een aantal jaren kunnen personen gebruik maken van hun eigen oorspronkelijke DNA SPIN matrix.

Ervaringen uit de praktijk.

Er zijn ervaringsberichten van mensen met sterk uiteenlopende klachten waaronder gezichtsverlamming, anti-aging, colitis ulcerosa, alcoholverslavingborstkanker, cystic fibrosis en cerebrale kinderverlamming . Deze ervaringen zijn geen garantie voor een dergelijk resultaat bij vergelijkbare klachten.

Op de website www.quantum-genetics.eu  kunt u meer lezen.

Uw eigen oorspronkelijke DNA SpinMatrix.

Wanneer u geïnteresseerd bent in uw eigen oorspronkelijke DNA SpinMatrix kunt u meer informatie vinden op www.quantum-genetics.eu.

Op maandag 13 mei wordt een lezing gegeven in Heemstede

Op zaterdag 25 mei wordt om 14.00 uur een lezing gegeven in Enschede op het festival LEEF!


Geplaatst door Rinno Heidstra

Rinno Heidstra

Rinno Heidstra werkt als natuurgeneeskundig therapeut in het CelHerstelCentrum in Enschede. www.duurzaam-gezond.nl | www...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Rinno HeidstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.

Herman CainBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.