Eetbare wilde planten - Essentieel voor de ontgifting

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12790
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Voeding, Voeding als medicijn, Vegetarisch, Veganisme, Aarde en milieu, Zelfvoorziend leven

(Advertorial | Succesboeken) In Eetbare wilde planten - essentieel voor de ontgifting wordt de baanbrekende ontdekking van de ontbrekende beschermende voedingsstoffen door Marion de Kort helder uiteengezet. Ontgifting is een natuurlijk onderdeel van ons spijsverteringsproces, namelijk het afvoeren van afvalstoffen van de spijsvertering, dode cellen etc.

Om de ontgiftingsfunctie optimaal te kunnen vervullen heeft het lichaam bepaalde stoffen nodig. Uit ons 'reguliere' voedsel (ongeacht of dit uit een pakje of een zakje komt, of vers van de groenteboer) zijn echter vijf, voor de ontgifting noodzakelijke, essentiële voedingsstoffen vrijwel helemaal verdwenen. Daarmee is de natuurlijke ontgifting voor het lichaam moeilijker te realiseren, terwijl ons lichaam in de huidige tijd ook nog extra, onnatuurlijke gifstoffen moet zien af te voeren.


Het geweldige nieuws is dat de ontbrekende beschermende voedingsstoffen nog rijkelijk voorkomen in eetbare wilde planten.

In dit boek lees je onder meer over:

  • de vijf ontbrekende beschermende voedingsstoffen hun functie in de diverse spijsverteringsorganen en -processen
  • de eetbare wilde planten die over deze stoffen beschikken
  • smakelijke recepten van eetbare wilde planten
  • tips voor het leren herkennen en verzamelen van eetbare wilde planten
  • tips voor het bewaren als ze niet in je nabije omgeving groeien
  • tips voor het zelf tuinieren met eetbare wilde planten
  • het leren luisteren naar de expertise van je eigen lichaam voor wat betreft de voeding die het nodig heeft.

De beste bescherming van jouw gezondheid is in je eigen leefomgeving te vinden, een heerlijke, ontspannende wandeling in de natuur volstaat, en vervolgens is er het feest van culinair genieten!

Bookcover

Overige productinformatie:
120 pagina's 
ISBN: 9789077463260 
Uitvoering: Softcover
Auteur: Marian de Kort
Prijs: € 16,90 
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth-Matters maakt wekelijks een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt ontvangt Earth-Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth-Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!


Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wetenschappers hebben bewezen dat het onmogelijk is om bij vérspringen een grotere afstand te behalen dan tien meter, maar ik luister niet naar zulke praatjes. Dergelijke gedachten hebben de neiging om zich in je voeten te nestelen.

Carl Lewis, Amerikaans atleetBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.